dimecres, 12 de març del 2008

Les eleccions a Sant Joan de Vilatorrada.

Aquest són els resultats


La nit electoral els socialistes proclamaven que havien captat el vot d’Esquerra, Avui podem afirmar que els socialistes NO VAREN CAPTAR NI UN SOL VOT D’ESQUERRA NI UN. Mireu sinó les dades oficials del penjades a la Web del ministeri. La gent d’esquerra es va quedar a casa. Els de CiU, tampoc no va captar, ni un vot d’esquerra, el PSOE només va captar una part del vot d’ICV, els seus socis de govern (els que treballen, diuen ...)

Reflexions.
1 No hi ha transvasament de vots d’Esquerra a PSOE. Tranquils.
2. No hi ha transvasament de vots d’esquerra a CiU. Preocupant per CiU.
3. No hi ha transvasament entre ERC i ICV.

La gent d’esquerra es va quedar tots a casa, sembla que Carod i Puigcercós, no en sabem les causes, carai ! Pregunto , no i tindrà , res a veure , el segon Tripartit, no ?
Sabrem les forces nacionalistes, de la casa gran, tornar a il·lusionar l’electorat, o bé deixarem que només surtin els PSOE i els Peperos.
Cal que tots plegats ens posen de cara a la feina, no tots està perdut, i tot és possible.
Ànims.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi ha un partit veritablement d'esquerres.

El PSOE presumeix de fer una política amb avenços socials i d'haver creat "tres millones de empleos", com ha repetit en Zapatero, però no ens parla de la pèrdua de poder adquisitiu per part dels treballadors, ni de les jornadas laborals a la que estan sotmesos, ni dels contractes basura, ni dels accidents laborals, etc. ¡I això que són socialistes!

El PP és de dretes, tohom ho sap, i no s'amaguen pas. Estava clar que el poble no volia un altre govern de caire liberal, dretà i conservador com aquest.

Per a la resta:
ERC va quedar on ha d'estar. El que era extrany era que un partit independentista tingués nou diputats al congrés espanyol.

Per IU, crec que la cara d'en Llamazares ha fet que moltísima gent compromesa, comunistes de debò,i no d'aquests que es canvien de jaqueta cada dos per tres, marxessin del partit o no els votessin en aquestes eleccions.
I CiU ha guanyat un diputat.

Crec que els partits minoritaris han estat esborrats del panorama, i encara em sembla penós que en sistema electoral sigui com és: que partits amb més votants que un altre, tinguin menys representació al Congrés.

salut!

Anònim ha dit...

Si comparem aquests resultats amb els de les eleccions municpals veiem un cosa molt clara. ERC i IC treuen mes vots a les municipals que a les generals, aixó es una cosa que hauria de preocupar, i molt, a la gent de CiU i PSC, la lectura que es treu es que molta mes gent prefereix al Duran a Madrid que no pas a Ariso a l'Ajuntament, o a la Chacon que a l'Ezequiel d'alcalde,...... En canvi, la inversa es ql cas d'ERC i IC, la gent fa un vot mes personalista. Recordem que aixó encara es un poble i la gent es coneix, per tant, es coneixen totes les miseries de tothom, i hi ha molta gent amb molta mala premsa, ....barruers/eres, pretotents, poc intel.ligents,..., sempre, es clar, d'una forma presumpte, oi es clar!!!

Ramon Marquillas ha dit...

Segons la meva informació a les eleccions municipals del 2007 CiU i el Sr. Gil Ariso va treure 1500 vots (6 regidors) més que el Sr. Duran. El PSOE Sr. Ezequiel 1700 vots (7 regidors). Per tant el Sr. Gil, és molt més apreciat i conegut que el Sr. Duran. La Sra. Carmen Chacón (que viu a Madrid) es molt més coneguda i apreciada que el Sr. Ezequiel, que fa 30 anys que és el cap de llista de dels socialites a Sant Joan de Vilatorrada, per que el seu partit l'ha escollit. No cal dir que en res comparteixo les seves observacions.
Cordialment,