dimarts, 4 de març del 2008

El dia 9 de març no m'abstindré

No deixan de sorprendrem accions com les l’expresident de la Generalitat Sr. Pasqual Maragall, o d'altres polítics nostrats que com a protesta ens recomanen l'abstenció. Personalment no crec que el descontentament amb política d'en Zapatero, o l'orgue de gats del tripartit II, que és encara, més desgraciat i esperpèntic que el primer, no crec que la millor manera d'expressar-ne el descontentament sigui quedant-me casa. Ja sé que el Tripartit, i sobretot a Esquerra li convé una victòria amb majoria absoluta del PP, per així trobar un culpable a la seva ineficàcia i manca de projecte comú.

Per això precisament no m’abstindré. Si tu no hi vas ells tornen, diuen els socialistes, són molts conscients que varen guanyar unes eleccions amb l’ajuda d’un atemptat. Després va haver-hi el desconcert i la mala fe del PP, però l’atemptat va fer reaccionar l’electoral socialista. Per cert aquesta frase també val pels altres partits, si tu no hi vas ells tornen.

Jo també vull un país de primera, per això no m’abstindré, un país de primera és incompatible amb fer president del país un senyor que xafa, maltracta, destrueix, atempta i destroça la nostra llengua, això és incompatible senyors d’esquerra, com mínim la propera vegada tingueu vergonya. A neu fer punyetes vosaltres i l'independentisme d’anada i tornada, de posar i treure, ara parlo d'independència, ara no. Es veu que només traieu-ho la pols a la pancarta de la independència quan venen les eleccions, després l’amaguen tot seguit (no fos cas que la vegi en Montilla).

Jo també vull un país verd, ordenat i progressista, però no amb aquells que es fan la foto amb la bicicleta, i després van en cotxe oficial, tenen dues o tres residències, d’estiu d’hivern casa a platja, etc cobren 10 vegades més que jo (i són comunistes), estan contra el sistema i viuen (o xuclen) com a desesperats, i parlen de bajanades sobre la immigració, però no en tenen ni un de veí a l’escala de casa, ni en volen cap a prop d’ells. Això només és xerrameca.

No m’abstindré per que vull respecte per Catalunya, i l’única manera és anar a votar..

Per això NO M’ABSTINDRÉ. .


Aquest bloc està disponible en versió espanyola, anglesa i francesa. només cal que “cliqueu” la traducció automàtica que trobareu en aquesta pàgina a la dreta.