dimecres, 19 de març del 2008

La picaresca sense fronteres


De l’estat espanyol sortiran aquest any més de (seieu) 8.100.000.000 d'euros, (Més d’un bilió i mig de les antigues pessetes) la meitat del pressupost de la Generalitat de Catalunya. Són diners que els immigrants, enviaran cap als seus països, això suposa més que als EEUU tots els estats junts. En temes de picaresca, per dir-ho suament, està tot inventat, però tot i així tenim actuacions que no ens deixen de sorprendre.
Si bé és cert que en temes de racisme són molt delicats, també tenim experts en explotar-ho, per les dues bandes. Tendim a veure els estranger tots iguals, per exemple els xinesos, ells d’això en són molt conscients. Per tant no és gens difícil que et “colin” un treballador, per un altre, aquest fet a més s’està donant amb molta freqüència i és un fet perillosíssim per a les empreses. Doncs resulta que en més d’una ocasió tenim un treballador amb els papers d’un altre, que nosaltres no som capaços de distingir.
Però ara , també tenim la moda dels dos anys de vacances. És a dir aquesta gent, en alguns casos, demanen que no se’ls renovin els contractes, i marxen de l’estat espanyol cap als seus països una vegada han fet els tràmits per cobrar la prestació de l’atur, i no perden els permisos de treball ni residència. A més la demanada d'atur per no perdre la prestació només cal renovar-la cada 3 mesos i por fer-se a través d’Internet.
Tot rodó, podem estar a casa, a Romania, Argentina o l’Equador, això sí cobrant 1000€ mensuals o més, canviar-los a dòlars, multiplicats per 1,56 és a dir cobrant 1.560$ mensuals.
Cal potenciar la integració sí, però també el control, i el respecte a les normes del joc. Per cert no cal dir que per visitar-se al metge porten la seva família des de l’altre punta del món.

Aquest bloc està disponible en versió espanyola, anglesa i francesa. només cal que “cliqueu” la traducció automàtica que trobareu en aquesta pàgina a la dreta.