dimarts, 11 de març del 2008

El vot en blanc


Alguns amics, diuen que davant del desconcert general, no sé quin deu ser, en tot cas deu ser el seu desconcert, varem optar pel vot en blanc. Collonut ha estat un vot pel PSOE, però també podria ser pel PP. Alguns d’ells independentistes radicals i convençuts. És increïble la innocència de la gent, un vot en blanc, és un xec en blanc, al partit majoritari, és a dir aquells que no volien ni PSOE ni PP, amb el vot en blanc només han fet que reforçar un dels dos grans, tot el contrari del que pretenien.
El vot en blanc, al final de l’escrutini es sumen sempre a la majoria, per al vostre coneixement. En la majoria de municipis el vot en blanc ha suposat la cinquena força més votada, és a dir a reforçar el vots dels socialistes.
Aquest dies tinc la sensació, que la Sra. Magadalena Àlvarez, és d’ERC o bé de Convergència, doncs sembla que el desastre de les infraestructures a perjudicat més a socis del govern que no pas al propi partit socialista. Avui un membre de la claca de sociata, l’Albert Om deia a diari Avui que Carmen Chacón serà la primera presidenta de la generalitat, després de pensar-ho una mica crec que si continuem així d’adormits no hi ha cap dubte que serà així. Si seguim votant en blanc segur que la Sra. Chacón serà presidenta de la Generalitat, i del que li doni la gana. Mentre tant, uns es donaran cops al pit, pels mal resultats electorals, i els altres estaran cofois de haver conservat la paradeta. Tot plegat per rumiar-s’ho.
Aquest bloc està disponible en versió espanyola, anglesa i francesa. només cal que “cliqueu” la traducció automàtica que trobareu en aquesta pàgina a la dreta.