divendres, 7 de març del 2008

Jornada de reflexió

El dissabte, com sempre, faré la meva particular jornada de reflexió. Reflexionaré sobre els programes electorals dels uns i dels altres.
Qui menteix millor En Rajoy o En Zapatero, crec que ho tenim complicat, tots dos són uns grans demagogs. En Zapatero promet, promet i promet, és allò de “ prometre, no fa pobre”. En Rajoy un dia ens diu que som uns aprofitats, i l’altre parla català en la intimitat.
Tots els mitjans de comunicació la majoria d'ells “infumables”, han jugat la campanya més bruta de la història de la democràcia espanyola, sempre contra Catalunya, i nosaltres hem estat incapaços de reaccionar, ni CiU, ni ERC, ni IC-V, cada escú per interessos diferents, s’han quedat engolits en la trampa del bipartidisme espanyol. No cal dir que veure les portades del “periodico” el “público” o el “País” feien caure la car de vergonya. Si existeix la “tele basura”, ara també tenim la premsa “basura”, ho dic expressament en espanyol.
La meva reflexió seguiré votant com a català, tot i que el resultat també el sé,... Catalunya perd...
Bona jornada de reflexió !!

Aquest bloc està disponible en versió espanyola, anglesa i francesa. només cal que “cliqueu” la traducció automàtica que trobareu en aquesta pàgina a la dreta.