diumenge, 2 de març del 2008

La piscina coberta

En els municipis la gent que hi vivim ens engresquem amb projectes col·lectius que ens fan avançar Aquest era el cas de Sant Joan de Vilaorrada un projecte que teníem a tocar i que es materialitzaria en breu “gràcies” a la construcció del centre penitenciari dels Lledoners al nostre municipi. La pluja de diners faria que tinguéssim un poble de “colors”, també ens portaria serveis a més d'obrir-nos totes les portes de la Generalitat, com aquelles que tenen les grans superfícies que només acostar-s'hi s'obren soles. Pel que es veu les portes només se li han obert a algú, que està fent l'agost en ple hivern.
Tornem a la crua realitat, la manca de treball de previsió de planificació, la improvisació, el corre, el ara per demà etc. ens ha fet que avui, l'ajuntament deixi aparcat el projecte. Un tema que a més van fer-ne bandera a la campanya electoral.
No ens en sortirem és impossible pendres seriosament les coses que se'ns proposen si no les treballen ni busques diners, ni se'n hi posen de propis. Tot i així si no han estat capaços de tirar en davant el projecte de construcció val més que la cosa s'hagi mort aquí, doncs no voldria ni pensar el desastre que hauria estat la gestió en cas de tirar-ho en davant. Tot això aneu a saber que volien dir ells amb això d'una piscina coberta, per ja ho sabeu qui no enten les coses sempre sempre som nosaltres.

Aquest bloc està disponible en versió espanyola, anglesa i francesa. només cal que "cliqueu" la traducció automàtica que trobareu en aquesta mateixa pàgina a la dreta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No patiu per la piscina coberta. Aquest any no ha entrat als pressupostos, però al presuspost abans de les properes municipals ja veureu com li farà constar. Temps al temps.