diumenge, 26 d’octubre del 2008

Editorial REGIÓ 7

Clique-lo per veure'l millor
La factura misteriosa, un editorial de Regió 7 llegiu-lo val la pena.

7 comentaris:

rosalia ha dit...

Jo no visc a Sant Joan però entenc que a tot arreu funciona igual. Clar! que s’ha de repassar “factureta per factureta”, a mi em repassa’n cada vagada que no puc pagar un impost o una multa i em fan recàrrec i m’embarguen i el que calgui... per tant, els ciutadans també tenim dret a exigir un seguiment estricte de la despesa municipal!

Ramon Marquillas ha dit...

Això és el que sembla lògic i normal. Doncs a Sant Joan no és així. El que donaria transparència a la seva gestió seria números clars. No ens deixen veure res. I ja ho veus, si protestes et fan callar.
Omplir-se la boca de democràcia és molt fàcil, és com dir-se ecologista, no costa gaire, però alhora de la veritat ja és més fotut, La pregunta és que tenen ha amagar ? Que haurem de descobrir ? Quantes factures anul·lades com aquesta trobarem ? On són els diners ? Qui se'ls ha quedat ? Qui ho sabia ?
Aquest és el seu estil de democràcia i de participació en la vida política, vota i calla !.
Gràcies.

Anònim ha dit...

El PP te regidors a l'ajuntament de Sant de Vilatorrada?

Ramon Marquillas ha dit...

No el PP no va treure cap regidor a l'ajuntament de Sant Joan va estar a punt però no, no en te cap. Per què o dius ?

Anònim ha dit...

Jo crec que com despesa municipal, pagada per tots els contribuents, hauria de ser totalment transparent. La gent ha de saber a on van els seus diners.

Afortunadament el PP no té cap regidor a l'ajuntament, però no crec que fos dolent. Encara seria bo, perquè per veure el que es veu prefereixo estar rient una estona més d'ells.

Anònim ha dit...

Però quest regidor Sr. Alberto, sembla que sigui del PP. La seva mentalitat és antidemocràtica, ës un intolerant. Que és per ell, el control democràtic del òrgans de govern, jugar al parxis, fer una botifarrada ?
Estem ben lluits amb aquest individus.
Apa, ja s'ho faran.. amb les seves facturetes.

J. V. T. Sant Joan

Ramon Marquillas ha dit...

Per això precisament cal insistir en la transparència mani qui mani, el control és un dret democràtic que tenim i que ben segur exercirem. Totes les altres coses són cortines de fum, i fer volar coloms.
La democràcia sense control, no és democràcia. I l'ajuntament de Sant Joan per molt greu que els sàpiga, falla en els pilars fonamentals. NO TENIM TRANSPARÈNCIA i això és el que em denunciat, denunciem i seguirem denunciant.
Ja sé que algunes actituds i més venint de qui venen són sorprenents, però com deia aquell, la vida és així. Si aquestes coses les fes el PP sortiríem al carrer a fer una manifestació , però si les fa el PSOE amb la inestimable ajuda de ICV ja sembla que ningú se'n recorda de res.
Tota una llàstima pel autèntics demòcrates d'aquestes formacions.