diumenge, 5 d’octubre del 2008

PAPER MULLAT

Els pressupostos generals de l'estat pel 2009, diuen els experts són paper mullat, és a dir, no tenen res a veure amb la realitat de l'estat.

Amb les següents característiques :
Mesures per combatre la crisi 0
Mesures per combatre el malbaratament dels diners del contribuent 0
Contenció despesa pública 0
Mesures estructurals, reforma de les pensions, reforma cost acomiadament, etc 0

No sé si els passerells de CiU picaran l'esquer i els donaran suport al pressupost, espero de tot cor que no. Primer per què són irreals, són innecessaris, són falsos, no toquen de peus a terra i no es compliran.

A més us faig una aposta el nou finançament donarà 0 euros de més a Catalunya. A l'estat no hi ha un duro. Per què encara que en els donessin la baixa de recaptació de la Generalitat ens deixaria igual, es a dir increment 0,pel 2009. Per tant, i en més de 20 anys de democràcia no s'han complert mai les pressupostos de l'estat. Igual que l'ajuntament de Sant Joan.

Per acabar una anècdota que va passar a mi. L'any 2004 al Consell Comarcal del Bages, presentada pel Sr. Rubio, varem apropar una moció d'ICV , en la qual ens felicitàvem, per que el diputat al congrés del grup d'ICV, va aconseguir incloure una partida pressupostaria de 6 milions d'euros, per a la millora de la línia de tren de RENFE en Manresa i Lleida. Signada i aprovada pels pressupostos de l'estat, vostès l'han vist l'inversió, doncs jo tampoc.

Com diu aquella dita tant catalana PROMETRE NO FA POBRE.......