dimecres, 15 d’octubre del 2008

L’informatiu


El Grup socialista de Sant Joan de Vilatorrada a tret l’informatiu, en recomano la seva lectura. En l’equip redactor, compta amb la presencia de P. Fabra. No mireu les faltes d’ortografia, són incomptables.

Sincerament, em costa de creure que el Sr. Ezequiel Martinez Mulero insulti a les persones cegues o afectades d’autisme. Jo sé que el Sr. alcalde és més bona persona, del que allà reflexa. No puc creure el que llegeixo. He sentit i sento vergonya aliena per tots els seus companys de l’equip de govern. Però és clar, que xuclar de la mamella, com diu el Sr. alcalde ha de comportar menjar-se alguns gripaus.

Llegiu-lo.

Per cert, ni una sola paraula del tancament de TÈXTIL RIBA, ni de l’expedient de PIRELLI, que es presenta avui que ens deixarà el poble de Sant Joan amb prop d'un miler d’aturats. D’axó res de res.

El Grup socialista de Sant Joan, us vol vendre que aquest cotxe de la foto, és el nou Ferrari últim model !!

Ara li fan el mànec.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En l'informatiu que han tret queda reflectit el nivell cultural que tenen els nostres regidors. Sort que al capdavant tenim dos mestres i una que ha "aprovat" unes oposicions a la preso on imagino que devia tenir examens de català... no patiu, segur que al final la culpa serà de la impressió!!!!!!