dijous, 9 d’octubre del 2008

ZP el més ben assessorat del món.

http://www.abc.es/20081009/nacional-politica/zapatero-mantiene-moncloa-plena-20081009.html

El Sr. ZP té 644 assessors amb un sou mitjà cada un d’ells de 46.000 € euros any, en total gasta 28,3 milions d’euros a l’any.

Ja tothom accepta la corrupció institucionalitzada, en especial quan governa l’esquerra progressista. A Sant Joan en tenim moltes proves, si fem una presó, si podem ens hi col·loquem tots, família inclosa ; com a cap d’estudis, o bé els posem com a administratius "encara que siguin analfabets", guardes, vigilants, per dispensar medicaments, i el que faci falta. També i si cal tota la llista de la candidatura, la qüestió és posar les mans a la cassola i menjar-ne. Tot és normal i justificable, si tinguessin vergonya com mínim haurien dimitit, però ja sabem però, que no en tenen i que en política han vingut a omplir-se butxaques, faltaria més, servir no, servir-nos que és diferent.

Tothom trobarà el més normal del nom que en ZP i el seu tarannà sigui aquest, gastar el 77,5 % més que l’Aznar, ui aquell era de dretes.
Com deia, el trist da la societat, és acostumar-nos a la corrupció institucionalitzada, la contractació a dit, la opacitat, el favoritisme i la despesa sense control.
Fotem una presó a col·locar-nos tots, i si podem dinar cada dia pagant algú la Diputació, l’ajuntament, la Generalitat , etc.. la qüestió és no gastar-te mai ni un duro dels teus.

El "fotut" no és que ens robin i que se’n aprofitin, el més greu és que nosaltres ja no tenim ni capacitat de sorpresa.

Com deia aquell , ara li fan el mànec......

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La dreta no tolera, que l'esquerra sigui progressista i moderna.
Zp és el millor president d'europa, el que crea més llocs de treball, el que té una millor economia, el que sap més.
ës com l'Ezequiel Martiínez, però més llest.
Sr Marquillas facis d'ICV i treguis un sou com el V M B , que cada dia està més grasset i lluent i no passi gana !!

Ramon Marquillas ha dit...

Benvolguit amic/ga :

Fa dies que estic tentat de lleçar el carnet Convergència, entre la gent que viu a l'ajuntament i que s'han cool·locat, i es colocaran, a la presó, és tot una atracció. Pel que es veu, allà no es deu fotre ni brot. Doncs hi ha gent que ha deixat la feina a la DENSO per anar-se'n a la presó, per treballar més, no serà.
Com et deia avui fer-te socialista, és com fer-te falangista al anys 40, 50 i fins i tot 60. Tenir una menjador, que és al que aspira tot bon socialista.
Puc perdre moltes coses però de dignitat encara me'n queda saps. Cosa que molts ja no poden dir.