dijous, 6 de novembre del 2008

Mentides i més mentides




Tot i que l'amic, En “facturetes” ens ha recomanat dedicar-nos a d'altres afeccions, per exemple posar-nos a fer un tractat en tres volums de 500 pàgines cada un d'ells sobre la importància de fer un PAM a Sant Joan de Vilatorrada o un tractat sobre l'impacte de la llum de la presó sobre el mussol mut del Pla de Bages. Jo vull fer-vos unes aportacions i explicacions, en la relació a la nova presó de Sant Joan de Vilatorrada.

Mentida número 1, el govern de la Generalitat NO ha invertit ni un duro en la nova presó de Sant Joan de Vilatorrada. Segons els diaris 105 milions d'euros, Mentida.

Mentida número 2, el centre penitenciari de Sant Joan de Vilatorrada es propietat de CENTRAL DE PRISIONES DE ESPAÑA, S.A. (FERROVIAL) és un centre privat, i la Generalitat pagarà durant els propers 30 anys un import aproximat de 7 milions d'euros anuals, fins als 210 milions d'euros. en concepte de rènting.

Mentida número 3. quan costa un pres. És a dir, si contem una vida útil del recinte de la presó és 50 anys, i tenim una mitjana de 700 presos, tenim la bonica quantitat que cada pres costarà 5.667 euros anuals, només d'amortització de les instal·lacions sense tenir en compte, els serveis de : menjar, vestir, vigilància, Mossos d'esquadra, personal de serveis, calefacció, llum (ui !!) , aigua per la piscina, gimnàs, metges, i el subsidi d'atur que els donaran quan els alliberin.

És a dir, mentida sobre mentida. Aquesta presó, és i serà la primera i última d'un model de presó, inviable i econòmicament insostenible.

Una vegada més l'especialitat del nostre govern, és la de sempre, consisteix en no dir ni una sola veritat.

Però com diu el president Catalunya va bé, no patiu !!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Ramon,

també podries dir que, passats els 30 anys, el centre passarà a ser propietat de la Generalitat de Catalunya.

Jugues amb les mateixes eines brutes que utilitzen aquells a qui tu critiques (lícitament, per suposat): mitges veritats, punts de vista interessats i treure a la llum les miseries dels altres (que sovint coincideixen amb les teves / vostres).

Ara haviam si el publiques.

Salutacions i gràcies.

Ramon Marquillas ha dit...

Només faltaria que després pagar 210 milions d'euros , al cap de 30 anys, jo tindré prop de 80 anys, la Generalitat no exercís el dret de compra seria una brutalitat.

Punts de vista interessats ? Mitges veritats ? Jo només dic que la Generalitat va publicar una inversió al diari que no s'ha fet.

S'ha fet servir tota ma maquinaria propagandística de la Generalitat per mentir interessadament, això sí que és constatable.

Cordialment,

Ramon Marquillas

Ramon Marquillas ha dit...

Perdoneu he pressuposat que arribaré prop dels 80 anys. Volia dir que en cas que sobrevisqui o mal visqui, 30 anys més arribaré prop dels 80 anys.

En tot cas aplicarem aquella dita en castellà " NO hay mal que 100 años dure " NI NOSALTRES NI LA PRESÓ ES CLAR

Ramon Marquillas