diumenge, 23 de novembre del 2008

“La Caixa” buida.


Fa anys que aquesta entitat “La Caixa”, segons diuen tant i tant nostrada, com deia fa anys que va de baixa. Si bé és cert que l'obra social és l'ànima de “La Caixa” també és veritat que mai han tingut vergonya per fer coses con ara centre d'art Reina Sofía a Madrid, o construïr el Primer cosmo Caixa a Madrid. No sé si bona part de l'obra social és donar feina al més desvalguts de la nostra societat, com ara el fet llogar i posar a “””treballar””” a la Cristina.

La venda d'immobiliària Colonial, la venda del grup d'empreses com ara Panrico, Donuts, gairebé tota la desfeta del seu grup industrial a companyies de Madrid. I la sortida de Port Aventura, que ja veurem on acabarà. En mans de la Xina ?

Crec que “La Caixa” ens jugarà l'última put...., perdoneu l'expressió, amb la venda de Repsol als russos de Lukoil.

Potser el poc encert de les seves inversions del últims anys, així com una política de lacais i doblegament nacional, a favor dels més pur estil espanyolista, ens (els) a portat a ser poc menys que una eina dels governs socialistes de torn.

Us en recordeu de la magistral operació de Montilla ministre d'indústria, amb La Caixa i Gas Natural pel tema de ENDESA, finalment tot a la misèria, un fracàs com un cabàs i un bunyol monumental i ara en mans dels italians. La Caixa amb amics com els socialistes no necessitem enemics.

L'empobriment de l'estat espanyol té una de les moltes causes, en que les empreses espanyoles pinten molt poc al món, ara només ens deu quedar Telefònica i poca cosa més, donat que els bancs aquells que eren els més solvents del món, també estan en hores baixes.

Doncs Repsol que semblava la joia de la corona, no ha aguantat la baixa del preu del petroli, i pel què sembla la podria vendre a la màfia russa, que és d'aquí “LuKoil” on ve el seu gran capital.

Diuen, que en els propers anys les noves potències mundials seran : Xina, Rússia. Índia i Brasil. Tots tots ells com veieu, democràcies avançades i pioneres en drets humans. Només i podem afegir que ; si abans va ser dolent, ara ens espera el pitjor.

Com deia aquell, ara li fan el mànec....