dijous, 17 d’abril del 2008

TRIPARTIT 1 , TERRES DE L’EBRE 0 (I)

En una empresa que conec prou bé del Bages, estan portant a terme reformes importants per l’estalvi d’aigua, sense que ningú (cap administració) els hi hagi demanat, ni obligat. Com es diu vulgarment, ho fan per iniciativa pròpia, per ser conseqüents. Aquestes reformes comporten inversions de 15.000€, en consum d’aigua seran molt lents de recuperar.

Sabeu quina és la sorpresa, d’aquesta empresa que després buscar i trucar a moltes portes, no ha trobat cap ajuda per portar a terme aquestes inversions, fora dels crèdits tous de l’ICO (instituto de crédito oficial) que tant els donen per canviar els ordinadors, com per reformes a la teulada, és adir són generalistes.

Com potser, que en un moment amb tant xivarri, amb el tema de l’aigua, el govern del nostre país s’ho pregui tot a conya i no faci ni una acció per ajudar a qui sense obligació, està invertint, està estalviant i està fent feina que tocaria a l’administració.

Com deia aquell : molt soroll, per res. Ara fan veureu que treballem, i estem encara avui, dormint a la palla

Però, no varem quedar que no al transvasament, i que treballaríem per la nova cultura de l’aigua ?. On és , la nova cultura ? Possar un difussó a l'aixeta ?

Compte que alguns encara estan encegats amb la demagògia i no saben veure el camí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al tripartit el territori l'import una m...., Ell guanya els vots a Barcelona i voltants. Que es fotin els pagesos.