dilluns, 14 d’abril del 2008

CHACON A DEFENSA

Poques vegades recordo d'un govern, tanta continuïtat, és estrany però crec que veiem més cares noves, abans que ara. Tant a nivell de la Generalitat com del govern de l'estat, per exemple : Joaquim Nadal, i família al PTOP; La consellera Geli a Sanitat; El conseller Antoni Castells a economia. En d'altres conselleries més desgraciades, s'ha mogut per conveniències de partit.

Però ara en Zapatero, ens sorprèn amb un govern de continuïtat això vol dir sense els 100 dies de gràcia que té qualsevol govern. Doncs tots ja saben de què va. El senyor Celestino Corbacho a treball, ja o veurem, no cal que diguem res. Ara la meva sorpresa ha estat la senyora Carmen Chacón a defensa, diuen : una dona, i catalana a defensa.

Suposo que ara per ara, la senyora Chacón tindrà com a prioritat cuidar-se del seu fill quan neixi. Els socialistes, l'any 1982, ja varen prendre el pèl als militars, posant-hi un ministre que no va fer la mili per “inútil”. Sembla que en Zapatero, vol enfonsar encara més, el ja poc afortunat exercit espanyol. Pel que es veu per dirigir un ministeri s'ha de demostrat que no tens ni idea del tema.

Si la gestió de la Chacón a defensa s'assembla a la que ha fet a habitatges, ben aviat l'exercit espanyol anirà amb fusells de plàstic, i la baioneta pintada al pantaló. Però, el que més m'agradarà serà veure-la presidir la desfilada al costat del Rei el dia de la Raza, el 12 d'octubre, què bonic ! Fabulós sentir la Chacón cridar VIVA ESPAÑA ! VIVA EL REY !, Com deia aquell acudit de fa anys " Pero que viva muy lejos ! ".