dimecres, 2 d’abril del 2008

Urbanisme a Sant Joan de Vilatorrada (III)

Desequilibri : sembla estrany que alguns, ara els preocupi tant i tant la vivenda pels joves. A mi també em preocupa. Tranquils la culpa: 23 anys de Convergència.

Com també em preocupa que el joves no puguin treballar al municipi, perquè no tenim sòl industrial. Si els meus/nostres fills han de marxar de Sant Joan, serà perquè no si poden guanyar la vida, això sí que verdaderament em preocupa. Si tenen treball, segurament, podran tenir habitatge, si no tenen treball, no caldrà que s’hi escarrassin. Però NO en vull parlar, ja ho faré un altre dia, quan toqui, del futur de les industries del nostre poble.

Estem convençuts que els joves, necessiten formació i treball. Si els joves tenen formació i poden accedir a una feina, ben remunerada el problema de l’habitatge, es relativitzarà, compte, no dic que quedi solucionat. En ocasions també tenim un tema cultural, de fons i de valors, ningú demana ajuts a la Generalitat per comprar-se un cotxe de 35.000 euros, i el poble n’està ple, tot dependrà de les nostres prioritats.

Preocupació SÍ, per l’equilibri entre fer pisos i crear empreses, si no som capaços de combinar això, mal servei fem al nostre poble. Aquest, és el problema de fons que no el va volgué o no va saber resoldre el Pla General d’Urbanisme de Sant Joan de Vilatorrada. La demagògia us/la deixo per d’altres.
Nota : Els pisos del Parc Catalunya és una promoció privada, no pública.
Error a l'anterior escrit: vaig posar 20 hectàrees, és un dels sector de nous creixements, n'hi ha tres (total 43 ha)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La filla del Consller Baltasar passara a cobrar 60.000 euros .... i encara sortiran els d'ICV a defensar un sou digne per tothom.

Això es una iunjusticia social total i va en contra de qualsevol principi.
En una democracia ( o almenys aixo es el que ens fan creure) aquest fet hauria d'estar prohibit per llei. Donar carrecs de confiança a la filla directament.... sense més comentaris

Ramon Marquillas ha dit...

Com compendràs, l'ètica des del poder es veu molt diferent.
L'urbanisme, els transvassaments, les centrals nuclears, les carreteres, el llogar parents,amics,etc.
Ja en parlaré, sense pressa.