dimarts, 1 d’abril del 2008

Urbanisme a Sant Joan de Vilatorrada (II)

La revisió del pla general d’urbanisme, de l’any 2003, per nosaltres, no va afrontar ni resoldre cap dels problemes de Sant Joan, és més, creiem que agreuja alguns aspectes. Per exemple, no es respecte l’equilibri entre sòl residencial i sòl industrial (aquí n’hi ha que no els agrada l’industria, els agrada més una presó). No es va qualifica ni un sol metre nou per la industria. A més de reserva per a sòl residencial es comença parlant d’un màxim de 700 habitatges i ara, sense modificar res del planejament, ja anem per més de 1.500 habitatges, només incrementant la densitat. Segur que Sant Joan necessitarà una reserva de sòl per fer habitatges, però no 1.500, ni cal qualificar 43 hectàrees, sector (Ermots, Ametllers i Collbaix), per fer veure que fem habitatges pels joves, i necessitats, amb un total de (8 hectàrees).
Per cert, la única promoció de vivendes de protecció oficial dels últims 15 anys, a Sant Joan de Vilatorrada al carrer Lepant, els va fer Fundació Família i Benestar, fundació vinculada a Unió Democràtica de Catalunya. Promoció que en totes les seves fases va rebre sempre el vot en contra d’Iniciativa per Catalunya, per considerar-lo un lloc indigne, en alguna ocasions diu que no varen votar-hi en contra, que només es van abstenir, que consti !.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui diu que es faran 2000 vivendes? Qui diu que es requalificaran 20 hectarees?? on ho siu aixó? sr. Marquilles. Iniciativa va votar en contra? segur? esta segur?? o va ser una abstenció? i perque?? Ara no s'està fent una promoció de 30 pisos de protecció amb conveni amb l'Incasol a Cal General?? Jo creia que vosté era mès rigorós en els seus comentaris...
Potser vosté no té necessitat d'una vivenda, peró com jo, hi ha molta gent que si. I potser tingui suficient pratimoni per comprar un pels seus fills, peró com jo, hi ha molta gent que no. Si us plau, no utilitzau els polítics el problema de la vivenda per fer demagogia.

att

Mercè Ruiz

Ramon Marquillas ha dit...

Té raó, jo no necessito ara una vivenda. Però alguns espavilats amb sous de 30.000 euros a l'any, no necessiten una vivenda de protecció pública. Qui fa demagogia amb vivenda fa 18 anys que governa el municipi i dorm a la palla, són aquells que s'omple la boca de política social i només esperen arribar a la menjadora.
Per cert, el Pla general de Sant Joan de Vilatorrada requalifica 20 hectàrees. I ICV sempre va votar contra els pisos del carrer Lepant, per la seva informació. Convergència i PSC van votar-hi a favor.

Anònim ha dit...

Ja se sap, ICV sempre fa el mateix, ja els coneixem, deixals estar.