dilluns, 11 de febrer del 2008

Objectivitat a la premsa

Mentiria si us digués, que crec que la premsa mostrada és objectiva. Si les notícies no les coneixes et poden enganyar, si les coneixes una mica ja veus que allò no és ben bé el mateix, però quan n’has estat el protagonista del fet ja veus que la pressa de pèl i la manipulació és majúscula. Un diari de la setena regió que pateix convergenciofòbia, ja no te’l pots ni mirar, alguns no el podem llegir per prescripció mèdica.

Fa uns anys recordo un alcalde de la nostra comarca que sortia dia sí dia no, a la portada pel tema d’una VISA de l’ajuntament, no cal dir que l’alcalde era de Convergència, finalment la cosa va quedar en no res, perquè no i havia cap tema per fer polèmica.

El primer dia que l’oposició li va demanar que justifiques les despeses de la VISA els va portar tots el comprovants, entre les coses que van qualificar d’escàndol i havia consumicions en un Bar que l’alcalde havia pagar mitjançant la targeta a una colla de bastoners durant les Caramelles, tot això degudament documentat en noms dates i comprovants. Doncs va seguir durant mesos l’esmentat diari buscant-li les pessigolles, fins que van veure que no tenia res a fer.
Aquesta és la premsa que no ens mereixem.

El nostre grup municipal, després d'anys de silenci porta una pregunta al Ple de l'ajuntament en referència a les antenes de telefonia mòbil, ni cas, no surt ni al diari. Quatre dies després fan la roda de premsa explicant el mateix que van dir-nos al Ple i n'omplen dues pàgines. Patètic, tot plegat patètic...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Afegeixo: i quan surt algun tema polític de Sant Joan, i s'esmenta el nom de l'oposició, ho publiquen el dissabte. Aquell dia, si el compro, em costa mes diners que entre setmana. Fins hi tot amb això no ens volen be............

Ramon Marquillas ha dit...

Diu que hi ha dissabtes que augmenten la venda un 100 per 100. En lloc de vendre'n un en venen dos !!!.

Anònim ha dit...

Jo crec que cap persona pot ser objetiva, no som robots. Vulguem o no ens deixem portar per les nostres idees.
La premsa? Doncs son persones igual. Per diaris, de tots els gustos, etc.

Sobre el tema que has citat de l'antena de Sant Joan, suposo que et referiràs a l'antena de telefonia mòbil de l'avinguda de Montserrat. Que vols que et digui, si vam ser afectats i ja ens vam moure fa anys.
Ara, no entencs res perquè tampoc es parla.

salut!

Ramon Marquillas ha dit...

Per això mateix, cal que qualsevol informació s'expliqui mínimament. Per exemple l'ajuntament va autoritzar l'antena de l'avinguda Montserrat, els veins van fer pressió per treure-la, ni cas. L'oposició va fer escrits, ni cas. Tornem a portar-ho al Ple, per veure com està el tema. Ara ens tornen a explicar el mateix que fa dos anys... Explica-ho tot.