divendres, 1 de febrer del 2008

Bloc amb canya !





http://perefontanals.blogspot.com/2008/01/petits-fraus.html



Els bons amics blocaires del Bages, és una bona iniciativa, i això crea addicció. Cada dia fem un repàs d'aquí cap allà, etc... És estrany en la majoria d'ocasions no compartim res més que el fet de dir-hi la nostra, sobre qualsevol cosa que ens passi pel cap. Està bé i crec que existeix molt auto-control i respecte per tothom , no és tracta de dir bajanades, més aviat d'aprofitar un espai de llibertat per fer filosofia "light".

Tot i això, he de reconèixer que el bloc d'En Pere Fontanals i Bosch, és un Bloc amb molta canya, és divertit i diu més coses que el un diari de la setena Regió. No vol dir que en comparteixi les idees, però està bé.


Crec és una bona eina de comunicació, com mínim entre nosaltres.


1 comentari:

Pere Fontanals i Bosch ha dit...

Gràcies Ramon pel teu comentari. Crec que les jornades que farem els blocaires del bages a finals d'aquest mes ajudaran molt a donar a conèixer els blocs en general.

Felicitats pel bloc. Jo hi afegiria que escriure un bloc també ajuda a ordenar les idees i expresar-les de manera ordenada.

Quan a canya, jo diria que intento donar-li la volta als arguments de sempre però no creguis: vigilo molt què escric no sigui que algú prengués mesures legals. Tot i així ja hi ha alguns polítics comarcals que m'han retirat la paraula.