dijous, 7 de febrer del 2008

L’ambulatori (CAP)

Una infermera del Centre d’assistència Primària de Sant Joan em comenta que està prevista la desaparició del servei, que es dóna actualment, de posar injeccions, i altres petits serveis, etc.. i que les persones que l’utilitzen, majoritàriament gent gran i infants, hauran d’anar Manresa.
També està previst que passades les properes eleccions del 9 de març, es tornarà a tirar endavant el tema de la supressió del servei de urgències a Sant Joan. La previsió es fer un sistema de Urgències comarcal centralitzat a Manresa. Proposta que ja va ésser rebutjada per tots els professionals dels CAP de la comarca abans de les passades eleccions municipals, i que el varen deixar aparcat.
Sant Joan i els seus serveis en general presenten un deteriorament i una massificació que no es correspon amb el pes de la nostra població.
Això deuen ser les “famoses” compensacions que rep Sant Joan pel centre penitenciari dels Lledoners o bé la visualització del poder que fan alguns , que no els fa cas ni la seva mare.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ramon, en un escrit, que vaig fer fa uns dies per la revista de CiU de Sant Joan, deia que ja ens hem acostumat, o ens han fet acostumar, a engolir tot el que fan els nostres governants. Es trist, però es així. Fan la llei de l'educació, els mestres en contra, plantegen la centralització d'urgències i la retallada de serveis, els CAP's en contra. Ah! i ells tant tranquils, cap problema, no passa res. Amb vaselina entra millor.
Quan, d'una punyetera vegada, fotrem, tots, un cop de puny sobre la taula, i direm que no volem aquesta colla? Suposo que, de la manera que som, com a màxim a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Si manessin uns altres ja hauriem tingut un grapat de vagues generals. Senyors, prenguin nota.