diumenge, 18 de maig del 2008

Joan Laporta, el millor president.

Crec que en Joan Laporta és el millor president que ara pot tenir el Barça, tots aquells que l’ataquen, la majoria són de l’espanyol o del Madrid o tant sols anticatalanistes, que no són ni seran mai del Barça.
El soci del Barça està content amb el seu president i amb Club que és més català que mai, això a molts els sap greu i els fa mal. Que estrany cap d’ells protestava quan teníem en José Luis Núñez de president.

Només falta veure com a tractat la premsa anticatalana, en diaris com SPORT del Grupo Z , “EL PERRIODICO”, “EL DOMUN DEPORTIVO” etc. Ja no cal que parli del MARCA o subproductes semblants “AS” etc. Estic completament d’acord amb en Salvador Cardús en seu article al diari avui cita textualment :

...... Salvador Cardús a l’Avui 16/05/2008

DEIA QUE HI HAVIA D'HAVER MÉS COSES, en el cas Laporta. Entre d'altres, no se li ha perdonat ni la seva catalanitat radical, ni que faci bandera d'una civilitat patriòtica compromesa. L'espanyolisme naturalitzat, i per tant invisible de qualsevol altre directiu, és disculpable. Però no el catalanisme desacomplexat del president. Som un país trist, desagraït. Tanmateix, com a culer anòmal que sóc, que no necessita la victòria per gaudir del joc, que no viu l'adhesió al club -ni a cap altra cosa- de manera espasmòdica i agonística, vull dir que segueixo confiant en el projecte de Joan Laporta. I estic segur que, per a bé i per a mal, les victòries del curs vinent ho esborraran tot. ................

Jo també segueixo confiant en Joan Laporta, i si el Barça guanya millor, el meu Barça té Laporta President, i Pep Guardiola entrenador fins a la fi del temps, i si guanyem alguna cosa, millor.

2 comentaris:

Gil Ariso i Planas ha dit...

Com a Culé que sóc no em podia estar de fer un comentari al teu article. Potser si que en Jan es el millor president que tenim ara, potser per la seva catalanitat, potser per acabar o intentar acabar amb la plaga dels radicals, potser per que un dia, no fa gaire vam coincidir en un dinar i tot parlant amb va caure be, potser per.... però segur que no es el millor president que podem tenir ni el que ens mereixem, sinó que ho preguntin a les Penyes......

Ramon Marquillas ha dit...

Ja ho sé que les espenyes, no estan molt contentes, però jo valoro més el club en general. Deixo de banda els resultats esportius. Abans les penyes tenien en Nicolau Casaus, que era una gran persona, i això en Joan Laporta, no ho sabut fer.
Segueixo pensant que és el millor president possible avui, vist el que tenim.
Ciao

Ramon