dimarts, 20 de maig del 2008

El rebut de la llum.

El flamant nou govern, poc flamat i menys nou, sorgit de les darreres eleccions generals a l'estat espanyols, ja comença a donar-nos alegries al cos. Ja en campanya electoral, ens va prometre retornar-nos 400 euros que ens havien robat, ja està bé. Els 400 euros, que només cobrarem els que paguem l'IRPF, per tant els més necessitats no els tindran. Genial !!

Ara, per fer-nos més agradable l'entrada a l'estiu, ens anuncien una pujada del rebut de la Llum de 11, 3 per 100, a partir de l'1 de juliol. Caram, quina alegria, i com sempre parlen de bajanades, com la conscienciació de la gent amb l'energia, que burros Déu meu. Deu passar com amb l'aigua, avui restriccions, cauen quatre gotes i ja està !

L'altre dia sentia un senyor que deia que : L'aigua del Roïne ens faria dependre d'un país estranger. Aquest senyor és del mateix partit que s'oposa a la línia de molt alta tensió de Bescanó, a la MAT.

Per la seva informació, actualment Espanya, ja té una dependència de més 80 per 100 en el sector energètic de l'estranger, Electricitat, petroli i gas. Ens declarem antinuclears i comprarem la llum a França feta a les centrals nuclears, que per cert refrigeren els seus reactors nuclears al Roïne.

Poc a poc crec que ja ho entenc :

Primers els 400 euros, no ens tornen de cop, 200 al juny i 200 de juliol a desembre, no fos cas que els mal gastéssim.
Segon : 400 euros, són per ajudar-nos a pagar el rebut de la llum.
Tercer : Això, fomentarà que la gent se'n vagi a dormí més d'hora i tingui millor salut.
Quart : És per estalviar-se apagades, si incrementen el rebut de la llum la gent ja estarà a les fosques i no sabran si se'n va la llum.
Cinquè : Fent aquesta política, qualsevol cosa pot dir-se socialista, la llum haurà pujat en un any 5 vegades per sobre l'IPC. Visca !!

Això també és culpa dels 23 anys del govern de CiU.