divendres, 23 de maig del 2008

El rebut de la llum (II) Tarifa pensionistes.

La llum pujarà un 11,3 per 100, però el govern diu que farà una tarifa per a pensionistes. Aquest bloc a través del seus contactes, i per què no dir-ho les seves influències amb el palau de Moncloa, ha obtingut informació privilegiada. A la foto, teniu un avançament de la tarifa especial per a pensionistes. Aquestes mesures seran incloses en la propera implantació de les mateixes, propostes anticrisis, que aprovarà el govern de l’estat.

Mesures bàsiques de la tarifa modalitat pensionistes. Kit bàsic supervivència ; xusco de pa, llauna de sardina tipus ALDI, manta, xancles, cantimplora, capsa de llumins i espelma tipus (foto). Val o xec regal, per gaudir d’una sessió de televisió, en qualsevol llar del pensionista, del programa de TV1 “Cine de Birria” que fan els dissabtes a la tarda, exemplars del diari “EL seu PAÍS”, números endarrerits, lloant les excel·lències de la política econòmica del govern Sapatero.

Crec que el govern, encara continua fora de joc, i no s’adonat de la gravetat de la crisi econòmica. Cal que es prepari per uns temps durs, fins a que canviïn els governs del país.