divendres, 9 de maig del 2008

Crítiques i opinions

En aquest com en qualsevol bloc, pots deixar-hi la teva opinió, l’altre cosa és, que el que fa (en aquest cas jo) publiqui l’opinió o no.
He de dir que en algunes ocasions, rebo opinions crítiques amb els meus comentaris als Blocs. La veritat em preocupen poc les crítiques.
En un país on tothom es proclama d’esquerres, el fet de declarar-se liberal és un pecat d’aquells tant grossos.
No crec que en les esquerres, ni el comunisme, ni en el socialisme. Tampoc són els meus enemics però no en comparteixo la seva ideologia. Ja ho sé que alhora de la ideologia tothom és declara d’esquerres però alhora de cobrar sempre acaba sortint la dreta més dura, rància i inconscient.

Com deia, només per la manera que estan escrits alguns comentaris dels que em deixen sé qui els fa, encara que els posi anòmins o s’inventi un nom. A més tinc recursos per obtenir informació, visca la tècnica.

Com deia però, en ocasions rebo cometaris que no publico, no per què no toleri la crítica, si no perquè sóc incapaç d’entendre’ls.

En un escrit recent se’m deia que jo no sé gestionar, i no sé que d’una empresa de 2 treballadors ? i que hauria de fer una comissió gestora com el Barça. No tinc ni idea a que és referia. Quin tortell mental !

La meva feina ho he dit és d’assessor laboral, i aplicacions d’informàtiques sobre aquestes aplicacions i gestió de personal des de fa més de 25 anys. Per tant si algú vol criticar-me amb sembla bé, però en tot cas, abans si vol, el podré informar.

Ja ho sé que l’esquerra intolerant, no accepta cap crítica, ho sento, però segueixo creien, que el liberalisme econòmic, i com a orientació política, és de les coses menys dolentes per la nostre societat.

Si volem un nou futur, ens haurem de treure de sobre la síndrome de l’esquerra i dels salvadors de la pàtria.

Com deia ahir i dic avui Sant Joan necessita futur, i l’esquerra és el passat.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

és el primer cop que visito el teu bloc, com he dit en el meu, m’agrada fer crítica als altres blocs “els trio per temes no per sigles o noms”.....
no tinc problemes en identificar-me, si no surt la B de blogger o la meva foto és perquè no en tinc ni idea de com es fa. Aprofito per dir-te que tant és esquerres com dretes, els primers es “regodean” (pobrets rics nens de papà!!!) perquè estan a la palestra i, els segons miren de portar-ho amb dignitat sense fer “aspavientos” (quina por, els poden criticar!!!!).
He fet crítiques a una banda i l’altre en els seus blocs, eren crítiques amables. Al de l’esquerra elogiosa al de la dreta poètica i tots dos demòcrates em van vedà. Visca la democràcia! I aprofito, si em publiques perquè ja dubto de tot, per dir que em sap greu que un blocaire se sentís “discriminat com a català”, segur que vaig ser jo que de vagades em reboto i em surt com em surt... ens trucarem un dia d’aquests i li demanaré disculpes personalment.
Ja et visitaré més sovint, si no ho he fet és perquè poder el tema de l’escrit teu no m’havia cridat l’atenció, avui si. A reveure!

Ramon Marquillas ha dit...

Hola :
Ja sé que sempre busco temes polèmics. Tampoc amb sap greu la crítica tendeixo a publicar-ho tot, però em sap greu que en ocasions m'atribueixin fets que no són certs.Crec que tothom té dret a defensar les idees, no només els d'esquerra.

He vist el teu Bloc, jo no viatjo gaire tot i que m'agradaria crec que d'aquí uns anys tindré més temps. Fer aquest bloc és de les poques aficions que tinc.
Anar d'excursió al Coll baix encara i arribo, i sortir a passejar amb bicicleta, pels voltants de Sant Joan de Vilatorrada. Tot i que amb la presó de les Torres JUANTÁNAMO pels amics, m'han desgraciat el meu passeig predilecte.

Jordi Masdeu ha dit...

Evidentment, el bloc és teu, i tens tot el dret a gestionar-lo com et sembli. Ara bé, trobo una mica estrany que algú que es defineix com a liberal coarti d'aquesta manera el dret a la llibertat d'expressió. Em temo que el que passa, com sempre, és que el terme liberalisme només l'apliqueu a l'economia,i en la resta d'aspectes sou partidaris de la màxima intervenció.
Per cert, si tens una empresa, suposo que tens algun corrector professional. No estaria malament que revisés les teves entrades abans de publicar-les, que de vegades amb el corrector informàtic no n'hi ha prou.

Ramon Marquillas ha dit...

Evidentment el Bloc és meu i publico el que vull sempre dintre unes normes que jo considero de respecte. Altre cosa ben diferent és coartà la llibertat, en això no puc estar-hi d'acord, qui vulgui pot fer un bloc i dir-hi el que vulgui, altre cosa serà que algú se'l miri.

Per cert parlant de llibertat i salvadors d ela pàtria, exemples com Cuba serveixen per il·lustrar la misèria del comunisme, ni que sigui a les acaballes. Ves a Cuba parlar de llibertat i de les meravelles del socialisme que t'ho explicaran els pebrets cubans.

Jo no només he dit que no sóc d'esquerres, com molts que se'n omplen la boca i en la seva vida personal són un “fatxes”, però dir-se d'esquerres vesteix més.

Te'ns raó en alguna ocasió se'm escapen faltes o sento, procuraré corregir-ho.

Gràcies per la teva participació.

Ramon Marquillas

Jordi Masdeu ha dit...

Amb una cosa sí que estic d'acord amb tu; jo també n'estic fart, de tota la gent que afirma ser d'esquerres i en realitat són més de dretes que Don Pelayo. En aquest país té massa prestigi social ser d'esquerres, i proclamar-se'n és gratis. Em fan molta ràbia tots aquells que diuen: sóc d'esquerres, però això de la immigració és insuportable, o bé: sóc d'esquerres, però porto els fills a la privada perquè té més qualitat. Si sou de dretes, endavant, però com a mínim sigueu-ne conscients.

De res.

Ramon Marquillas ha dit...

Estic d'acord , el prestigi social que dona dir : sóc d'esquerres, després no el veig per enlloc, en l'acció política, ni les opcions personal. Exemples : avui alguns es proclamen d'esquerra i porten cotxer de més 60.000 euros, i se'n van de vacances un mes als Estats Units.
En el tema de l'ensenyament tots els formen el tripartit deien , que això de l'escola privada concertada s'havia d'acabar, ara que governen , NO HAN TOCAT RES, NI HO FARAN. Doncs perquè tanta xerrameca ?
Val més conscient del que ets i del que vols, i el principal no cal que m'enganyi jo mateix.

Ramon

Anònim ha dit...

com es pot ser un liberal, i al mateix temps, demanar ajudes econòmiques per a l'empresa com ho deies en una entrada anterior. El teu concepte de liberlaisme econòmic és una mica peculiar. T'aconsello la lectura de Las riquezas de las naciones d'Adam Smith, tb El liberalismo anti-econòmico d'en David Ricardo. Dues grans lectures. Tant incoherent es ser d'esquerres com de dretes en aquesta societat actual.

Salut