dijous, 2 de desembre del 2010

Les meves reflexions (eleccions 28-N)




El dia 28 de novembre va faltar molt poc per la majoria absoluta 62 diputats , concretament a sis.


La contundència de la victòria, ha estat una sorpresa, m'explicaré, no m'ha sorprès la victòria simó la distribució. Per exemple a Sant Joan Vilatorrada CiU va obtenir 1985 vots, el PSC 853 , ICV 287 i ERC 260 i compte el PP 353. Tot això amb una participació de 60 per 100. Per tant un resultat totalment legítim.


Si això ho traslladéssim a unes eleccions municipals tindrien un resultat contundent, amb una majoria absoluta molt clara. UN 10. 4,1,1,1, ja sé que no serà així, potser pitjor però també potser millor, el 23 de maig us ho explicaré !


Que estrany, els amics i blocaires habituals del tripartit no han fet ni una sola valoració de les eleccions. Per què ? Que diran que la gent s'ha equivocat ? Que no han sapigut explicar l'acció de govern ?


La meva visió particular és que Esquerra va equivocar els pactes i ho ha pagat. Iniciativa per Catalunya té un vot molt fidel, però també té un sostre ideològic que el farà sempre un partit residual, però crec que ja li està bé. I el Psc-POSE, encara no ha tocat fons concretament ningú creia que a Sant Joan de Vilatorrada pogués obtenir menys de 1.300 vots doncs sí, concretament és capaç d'assolir-ne 853 i crec que en les properes municipals farà noves troballes, això si seran arqueològiques.


Els temps són difícils i la gent ens a demanat canvi i esperança, esperem poder sortir del forat !!




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic esperançat amb el canvi de rumb. Espero que es posi direcció cap a objectius de país de manera seriosa i deixem de banda el sectarisme i la pandereta.

Ramon Marquillas ha dit...

Jo també. Els temps són difícils, com mínim que ens quedi l'esperança.

Anònim ha dit...

molts agrairiem un comentari sobre les dades de creacio de llocs de treball al bages que publica avui regio7.gracies