dimarts, 28 de desembre del 2010

El govern dels millors

Aquesta expressió, hores d’ara que es coneix el nou govern, ja tothom la qüestiona, Començant per gent de CiU, que si Ferran Mascarell, que si la Pilar Fernández, etc.. ni 24 hores per saber qui són, ni veure que faran , etc… D’això se’n diu autocrítica estúpida. I per altra banda una oposició desesperada per entrar en joc, i que com s'ha demostrat és el seu lloc natural. Allò del 100 dies de gràcia, pel que es veu, ja no es porta.
Els set ciències, com ara el senyor l’alcalde de Tarragona, i d’altres il·luminats, ja diuen que s’està discriminant el sud de Catalunya, quin nassos. Això no és el clan de l'avellana d'ERC, que era una menjadora per 400.
Primer, vull veure la feina que fan, crec que el perfil professional , és bo com mínim tenen algun nivell acadèmic o professional, que els avala i per primera vagada en anys no tindrem sindicalistes portant la conselleria de treball. Ja tenim alguna cosa de guanyat.
Com deia, el govern dels millors segons per aquí, i segons per què. Els millors en el seu tema molt segurament que sí, Sanitat gairebé segur un dels millor, Economia indiscutible, conselleria d’interior un bon polític.
El què és evident és que, els millors disponibles, els millors disposats a sumar-se al projecte de CiU i els millors en una època de crisi, és del tot indiscutible.
El que veritablement em sap greu, és l'odi entre nacionalistes/catalanistes, odi que a la llarga ens farà irreconciliables. I això pel país serà una autèntica desgràcia.