divendres, 24 de desembre del 2010

Cinc anys !













El Rei de l'optimisme o del desconeixement, encara no se sap, el Sr. José Luis Rodríguez Zapatero ZP, va dir que l'estat espanyol tardarà cinc anys en recuperar els nivells d'abans de la crisi. Això vol dir, que al menys tardarem 10 anys, sempre i quan no canviem de govern, cosa que podria passar d'aquí poc més d'un any.
La situació comença a ser preocupant, però ja no cal avorrir més al personal. A Sant Joan ho saben molt bé els més 1.000 aturats que no troben feina, ja fa un any que mantenim el nivell dels 1000, això es preocupant.
Tot això, serà més pesat que Solidaritat Catalana (SI) el partit del Laporta i el tema de la Independènia, monotemàtic com va dir-li l'Atur Mas, (amb el seu únic punt del programa electoral "INDEPENDÈNCIA").
Tant i tant parlar d'INDEPÈNCIA podem acabar fent-la avorrida i antipàtica, tant com l'ha fet Esquerra Republicana, que només la treia a les eleccions, i la tornava a guardar quan estava al govern. Ara la tornarà a posar a sobre la taula, la traurà i la deixarà ben visible.
Cal ser ferm , tenir-ho clar però siguem moderats i parlem-ne amb seriositat.
No podem permetre banalitzar aquest concepte, ni posar-lo al costat de demagogs mentiders i ressentits con els de CIUDADANOS DE CATALUÑA.