diumenge, 6 de juny del 2010

Vidal Vidal (truca-li, Artur )

Fa anys en programa de Catalunya Ràdio, quan Catalunya Ràdio era la ràdio nacional de Catalunya, tenia alguns programes molt bons , entre ells l'Orquestra d'en Jordi Vendrell, amb col·laboradors excepcionals , un d'ells En Vidal Vidal des de Lleida. Però Ui, ui d'això fa cap a 20 anys , que fort !!
Avui però, m'ha sorprès, llegir a PRESÈNCIA, suplement dominical del diari AVUI, un article d'opinió d'en Vidal Vidal (COSTA OEST) amb títol de : Truca-li, Artur.
Aquest article contra Pilar Rahola, en relació al llibre de la Pilar : La Màscara del rei Artur. Llibre sobre l'Artur Mas.

Precisament el divendres passat vaig assistir a Manresa a la FUB, a la presentació del llibre, amb la Pilar Rahola i l'Artur Mas. Res més lluny del teu article Vidal.
La Pilar Rahola, que per cert, en els seus articles de la Varguardia està molt be, cada dia millor, va dir que només havia intentar conèixer el personatge : l'Artur Mas, res més. Donar una visió humana del personatge. Es clar que per donar una visió humana del personatge, aquest a de ser humà i molt dels nostres polítics, no sé si ho són, però la vesant familiar i humana, és pràcticament inexistent.

Però Sr. Vidal no entenc com pots parlar d'un llibre que no has llegit , ni vols llegir. Ja ho sé que us sap greu que el llibre vagui per la cinquena edició i segurament hi haurà una sisena i una setena, qui sap ?

La Pilar, com molts altres, va marxar d'esquerra quan els vareu fer fora, a l'Àngel Colom, a la mateixa Pilar. També molts d'altres que varem marxar (jo mateix) per voluntat pròpia, i perquè varem veure que ERC, va renunciar clarament a un projecte polític, i optava clarament per la recollida de beneficis (aplicant un terme borsari) en iniciar, a tot Catalunya la primera onada de tripartits als ajuntaments i les Diputacions. (sense cap equidistància).

Ressentiment contra Esquerra ? Crec que la Pilar, li van molt bé les coses, com va dir ; el que va fer li va agradar. Però a dit un adéu, per sempre a la política. No esperarà que l'Artur la truqui.

Home Vidal. comparar la Pilar amb la Belén Esteban , crec que t'has passat un quilòmetre, però tu sabràs. Estàs segur que la Pilar és qui traspua ressentiment ?

Per cert com subscripció de l'AVUI i aviat ex-subscriptor, no puc més que denunciar la deriva d'aquest diari , apart de l'article de Vidal a presència només m'ha faltat l'entrevista al màrtir Carod, uf !!

2 comentaris:

Manel P. ha dit...

MAGNÍFIC COMENTARI. Felicitats! He llegit el llibre i és molt, molt bo i, a més, la Pilar està magnífica als articles. La veritat és que n´hi ha que no saben perdre. I, a més, un paio que parla del que no sap, què vols que et digui!

Ramon Marquillas ha dit...

Com dius, n'hi ha que no sabem perdre, més aviat, es veuen a venir que perdran. Per això ja es possen la vena abans que la ferida. Atacar i atacar.
Jo per exemple, no he llegit ni llegiré el llibre d'En Montilla, sé que està fet per un magnífic professional. No en puc dir res.
Per cert per Sant Jordi, el Llibre de la Pilar i l'Artur va sortir a les llistes del més venuts, suposo que tots aquests elements els fan molt mal.
Fins aviat.