dimarts, 22 de juny del 2010

PISCINA COBERTA III

Ahir va arribar-me que a l’ajuntament de Sant Joan, es torna a parlar d’una piscina coberta, que diu ara una piscina coberta ? Si una piscina no olímpica (de menys 50 metres, per rentar-se els peus). Un “Pruyecta” que segons sembla, amb tots els indicis : serà una piscina reversible, és a dir d’estiu i d’hivern , una piscina polivalent, vol dir que no servirà ni per l’estiu , ni per l’hivern. Amb un cost que segons es diu serà al voltant d’un milió d’euros. Ara con ara, i com és lògic sense data d’execució, ni evidentment pressupost. Però penseu, que si ens donen un euro ens el gastarem fent el “pruyecte” com d’altres vegades. Quan s’hagi de començar l’obra ja haurem acabat els diners. El més curiós és què Sant Joan de Vilatorrada, podria tenir un bon museu amb maquetes de “pruyectes” : d’escoles, residències, plans urbanístics, parcs, escoles bressol i piscines vàries, això sí necessitaria més espai que el Meseu del Prado de Madrid. Projectes, que van molt ve per vendre fum. El curiós del nostre cas, no és que tinguem venedors de fum, en el nostre cas tenim compradors de fum.

Ja sabem que una societat avança amb il·lusions col·lectives, però avui i ara no crec que voler vendre, una piscina coberta feta amb una sabata i una espardenya, de qualsevol manera i amb quatre duros, que puguem treure de qualsevol subvenció (si n’hi ha) ens solucioni res. Projecte ja el enteníem, un de ponent amb un cost de 5 milions d’euros i amb una empresa disposada, en el seu moment, a assumir-ne la gestió. Crec, que el fet no lligar-se aquest projecte de la piscina, com a contrapartida de la presó de Les Torres del Bages (Lledoners) es va fallar. És van canviar cromos personal i es van “oblidar” els col·lectius.

De tota manera no acabo de veure clar, que en pocs dies de diferència baixarem el sou als treballadors de l’ajuntament i presentarem un projecte per fer una piscina coberta, no serà que podrem fer la piscina coberta gràcies a la retallada de sou dels treballadors de l’ajuntament, algú explicarà mai alguna cosa......

Però, com dia aquell...... ara li fan el mànec.....