dilluns, 14 de juny del 2010

Tampoc servirà de res.....

Ahir i com acte de penitència, vaig llegir l’esborrany de reforma laboral (41 pàgines) que molt possiblement aprovarà el govern espanyol el proper dia 16 de juny.

La sorpresa : aquest document. no conté cap modificació substancial, bàsicament tot existia i existeix en la legislació actual.

La indemnització de 33 dies per any, ja existeix en els contractes de foment per a l’ocupació.

La indemnització de 8 dies per any en els contractes temporals també existeix, i la seva modificació de 8 a 12 dies per any a partir de 01 de gener de 2014.

No vull pronunciar-me sobre aquesta reforma laboral, però la crec del tot desencertada i insuficient.

Només espero veure d’aquí sis mesos quants llocs de treball a creat, si al mes de desembre continuem ancorats , en el 4.500.000 aturats, ens confirmarà que no serveix de res.
Tant de bo m’equivoqui, però estic segur que aquesta modificació tampoc servirà de res …

Molt soroll per res..

CiU exige una revisión completa para respaldar la reforma laboral.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

"Curiosament" vosté recolça la posició del seu partit: manca de posicionament propi, potser?

Estaria bé que CIU digués les coses pel seu nom abans de les eleccions: son partidaris de l'acomiadament lliure? son partidaris de fer pases enrere en les conquestes de drets laborals? son partidaris de reduir el nombre de funcionaris? son partidaris de reduir cuotes a la seguretat social de les empreses?

Els votants volem saber-ho, com també volem saber que fará CIU de Sant Joan contra la crisi i l'atur un cop arribi al govern municipal (és poden fer poques coses, però hi ha marge per actuar, al contrari d'ara). Vosté escriu i escriu, critica i critica, però encara no ens ha explicat als sanjoanencs quin és el seu programa de govern, quina es la seva alternativa al bipartit actual i que faràn millor que els hi han ara al govern si vostés hi fossim.

Gràcies.

Ramon Marquillas ha dit...

La meva opnió no es veu clara ?
Per fer retallada de drets socials bàsics ja en saben fer l'esquerra.
Ara l'ajuntament que farà ? Diuen que acomidarà un 10 per 100 del personal laboral. Això són solucions progressistes ? Això són solucions d'esquerres ?
Si en el seu moment haguéssin racionalitzat moltes coses , ara no estaríem així.
Però d'una cosa estic segur això només és el començament.

Anònim ha dit...

bla, bla bla,....però continua sense dir res. Està d'acord de rebaixar les subvencions a les entitats? reduir l'escola de música? tancar l'escola d'aduls? Si us plau Ramon, si voleu ser una alternativa seria heu d'explicar que proposeu, a mès a mès, baixant els impostos com heu dit reiteradament! Com ho fareu tot això?

gràcies

Ramon Marquillas ha dit...

Això és un diàleg de sors...

Si no tenim diners,no tincrem, ni subvencions, ni escoles d'adults, ni escola de música, ni res de res.

Que farem congelars les pensions , baixar al sou al funcionaris i apujar l'IBI el 10 per 100 !! Tal i com està programat pel 2011. Això et semblarà millor ?