diumenge, 9 de maig del 2010

NO servirà de res !

Fa uns dies que estic descol·locat, no entenc res de res. Des de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb altres partits i formacions demanen la renovació dels magistrats del tribunal constitucional. Segons diuen van esgotar el seu mandat fa anys. Però la meva pregunta : De què servirà renovar els magistrats del tribunals constitucional ?
De què i perquè canviar aquest per uns altres, també nomenats pel PP o pel PSOE ?
Què esperem doncs, que en lloc d'anul·lar 50 articles, si els canviem només n’anul·lin 25 ?
Lamento tenir algunes coincidències, però en aquest cas, estic totalment d’acord amb la decisió d’Esquerra. Cal fer tenir més paciència amb estatut retallat fins a l'infinit, per la prudència, pels pactes tàctics, per les corts, etc.. i ara encara falten els dels constitucional !!!!
Això no servirà de res. Tampoc crec que es pugui estar en un govern amb Sr. Montilla i fer veure que anem cap a la independència. Si alguna cosa m'ha quedat clara és que els socialistes governaran a qualsevol preu , amb Catalunya o contra Catalunya a l'estil Patxi López, o l'estil Montilla, tot s'hi val.
El que cada tinc més clar és, què ni estat federal, ni romanços, ens avocaran ens agradi o no ser independentistes,

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una postura nomès compartida pel 13% de la ciutadania de Sant Joan, per tant, a la resta, el 87% ja li esta be com està ara o tant li fot! Amb la que esta caient actualment, els nostres polítics preocupats per un tema que no preocupa! QUIN NIVELL