dissabte, 29 de maig de 2010

Canvis ??

Diuen, que a les properes eleccions municipals els PSC-PSOE de Sant Joan de Vilatorrada. presentarà un nou candidat després de 28 anys. No puc opinar sobre ell, només el conec de vista, no he parlat mai amb ell, ni em coincidit. En tot cas ben vingut a la guerra.
El que més greu em sap, és que l'altre possible candidat (l'altre) En Jordi Solernou, no sigui el cap de llista del PSC, crec que és una bona persona, força coneguda i amb una experiència de 6 anys al govern , que sempre és més que 10 a l'oposició, com jo. No acostumo a parlar del que fan els altres, el que m'importa és el que fem nosaltres, que tenim molta feina per fer. Però com deia en Jordi Solernou, pel que sembla pot haver sortit dolgut d'aquesta confrontació, en tot cas l'únic que veig que s'ha perdut un bon candidat pel nostre ajuntament.
Tot i que molta gent, diu que a última hora, encara podem tenir una sorpresa i veure de nou , el de sempre, no seria res d'estrany...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A les properes eleccions municipals CAP partit tindrà problemes (com ha passat historicament) per trobar candidats als primers llocs de les llistes. La crisi apreta, i molts veuen l'Ajuntament com la salvació laboral o com un perfecte complement (bon sou amb baixa, en ocasions nul.la, dedicació).
A més, assistim a un escenari ben curiós: les dues llistes més votades tenen possibilitats de guanyar i gobernar. A la vegada, ICV i ERC tenen possibilitats d'esdevenir forquilla per donar estabilitat a un govern en minoria o esdevenir també part d'aquest govern. Un PP amb una llista i campanya seriosos també obtindria representació. En definitiva, tothom amb possibilitat d'estar al govern i d'agafar-se a la mamella. A la vegada, i si ens fixem en les ultimes legislatures, el grau d'exigència de l'oposició al govern és pràcticament nul.la. Cap regidor nota l'alé de l'oposició darrere el cap (i per extensió, es detecta una manca preocupant d'"alternativa" de govern) fet que es tradueix en una baixissima dedicació a la seva corresponent regidoria (de mitjana). En resum, poca feina i ben pagada. El "chollo" perfecte.

Ramon Marquillas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.