dimarts, 11 de maig del 2010

Bones iniciatives.


Diari AVUI

La independència arribarà abans que la sentència”

“El TC Fa molt ben fet! Ha de vetllar per la Constitució Espanyola, jo faria el mateix”. “Els partits s’han d’unir per proclamar l’Estat català al Parlament”. “Als segles XIX i XX vam encaixar amb Espanya perquè era negoci. Però ara hi perdem, i cada vegada ho veuen més empresaris”

" Ramon Carner és el pare del Cercle Català de Negocis, patronal independent i independentista que va camí del miler de membres. Són comerciants i petits i mitjans empresaris que tenen un objectiu clar: l’Estat propi perquè l’economia catalana i el seu teixit productiu guanyin competitivitat a nivell global. "

La iniciativa promoguda pel Centre Català de Negocis és una més, de les que poc a poc, la societat civil va fent un camí paral·lel, per millorar les condicions de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya. Si no tenim bones empreses, que es guanyen bé la vida, difícilment tindrem feina i bons salaris, bones pensions, etc.

Cada dia més ens estem acostumant a repartit la misèria.

Notícia d'avui que ben aviat podria ser a l'estat espanyol, preocupar-se pel bens estar de les persones a travès de la sobirania nacional també, és fer política, procurar un demà millor per tothom :

¨ Rumanía bajará a partir de junio próximo las pensiones un 15% y los salarios de los funcionarios un 25% para salvarse de la bancarrota, según ha anunciado el presidente rumano, Traian Basescu, en Bucarest. Esta medida, junto a otras tomadas en un país donde los salarios públicos medios rondan los 500 euros, han sumido a la sociedad en la consternación.

Que voldrem ser en el futur ? Ara ens podem fer la pregunta.