divendres, 11 de gener del 2008

14 F VAGA CONTRA EDUCACIÓ

Segons tots els indicis sembla que el proper dia 14 de Febrer tindrem una gran vaga de l’ensenyament públic, la primera gran vaga contra el tripartit. Sí, contra el tripartit, per què IC-V i ERC encara són al govern, no ?.

Cal conèixer amb detall les propostes que fa aquesta llei (d'Ernest Maragall), però segons tots els indicis, vol convertir els centres públic, en semi privats, o de gestió privada, i d’alguna manera treure’ns la “crosta” del mestre funcionari/a de sobre (Perdoneu les expressions, però crec que aquest és l’esperit de llei). Ara no puc entrar a valorar la llei, com ja he dit caldrà tenir més elements.

Sembla mentida que amb un govern format per ERC i IC-V, es tiri endavant una llei, potser necessària, però amb una claríssima inspiració en la dreta neo-lliberal més pura d'Europa.

A més aquells que sempre s’han omplert la boca de ser les forces municipalistes, com ara els amics del PSC-PSOE, amb aquest projecte, carregui als ajuntaments catalans “el mort” de l’educació al 100 per 100, i sense un duro. Que fort !!!!

Us imagineu una normativa d’aquesta mena amb un govern de CiU, mare de Déu........ Els IC-V i els d’ERC haurien muntat barricades al mig del carrer, i el PSC-PSOE tres recursos al constitucional.

Però, com deia aquell...... ara li fan el mànec.....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

NO sé concretament de qué va aquesta llei, però de totes maneres . Si una llei com aquesta (la que descrius)s'hagués dut a terme per un govern de CiU, per ejemple, als d'IC-V i al del PSC-PSOE els hi sortiria la vena més progresista. En canvi, quan ells les promouen no semblen conservadors, agafen totes les seves característiques, pero no ho són. Quines coses. Per més que hi busco, no veig el socialisme per enlloc.

Bé ho has dit, però, cal esperar quins són elements que la formen concretament, i quina és la presa de pèl que ens volen fotre.
Tantes reformes en l'ensenyament, acabarem fent pastetes amb plastilina al batxillerat.

BOn blog!

salut.

Ramon Marquillas ha dit...

Gràcies Sergio : Governar és difícil. Particularment crec més en els estats socials, que no en els estats socialistes. Tants anys de fer demagoia a l'oposició i quan arriven al govern, no hi ha idees ni projecte.