dijous, 10 de gener del 2008

Corrupció Institucionalitzada

La junta de Andalucía, que està governada pel PSOE, en els últims dies s’han conegut unes dades força rellevants. El Sr. Manuel Chaves, fill de militar franquista “feixista” nascut a Ceuta, té els 5 “cinc” germans col·locats en diferents càrrecs i empreses vinculades a la Junta de Andalucía. A la televisió pública d’Andalusia, al govern directors generals, a la Sanitat, etc... Tots cobren del govern. Això ja sembla els Germans Nadal's, un conseller, l’altre director general (Manel), la germana delegada de cultura a Girona, l’altre al servei de la família Rafael Nadal director del “perriodic” pels amics, EL PERIÓDICO, etc.
A més en l’informe PISA sobre educació Andalusia , té unes dades d’allò millor : 17 punts per sota la mitjana espanyola en matemàtiques, 16 punts per sota la mitjana espanyola en llengua, 15 punts per sota la mitjana espanyola en lectura, etc..

Amb aquestes dades i aquests antecedents no és estrany doncs, que els votants a Andalusia , es llencin a votar en massa, PZOE.

2 comentaris:

Gil Ariso i Planas ha dit...

Primer de tot donar-te l’enhorabona per la criatura que has tingut. Llàstima que per aquesta no cobraràs els 2500 l'eurus. Em refereixo al teu nou fill, el teu Bloc.
Estic segur de que les teves opinions i reflexions seran del tot encertades, ens distrauran i educaran. Que no falti aquell pols de sal que al que ens has acostumat.

Pel que fa a la col•locació de parents als organismes oficials, que vols que et digui, ja ens hi han acostumat. I ells ja han perdut la vergonya de fer-ho. Ara ningú en fa soroll d’aquestes qüestions, em pregunto que passaria si canviessin les tornes i els nous fessin el mateix? Per dignitat callarien? Que va, muntarien el "pollo padre". Desvergonyits.

I a Andalusia que vols que votin? Si el PSOE els hi arregla el tema, perquè canviar. Es una qüestió de comoditat.

Apa, siau i fins la propera.

Anònim ha dit...

Anims! fem el que toca, canya als dolents.....
estarem esperant els teus comentaris....