dissabte, 26 de gener del 2008

Mercedes Aroz i la llibertat

La senyora Mercedes Aroz, ha estat més 30 anys parlamentaria del PSC, al congrés de Diputats i al Senat espanyol, pionera en la lluita feminista a l’estat espanyol. La senyora Mercedes Aroz, considera que el partit socialista ha fet mal a la societat espanyola, en concret amb les lleis que fan referència a la família.

També creu, que la Llei matrimonis homosexuals, va ser un error per això va votar-hi en contra. A la senyora Mercedes Aroz l’han fet fora de les llistes del PSC per les seves conviccions religioses. No estic d’acord en moltes de les actuacions de la conferència episcopal espanyola, és més com a catòlic no les comparteixo. Tampoc no entenc algunes de les actuacions de l’església catalana. Però tampoc no puc abraçar les bestieses del govern en matèria de la "suposada" llibertat. Només faltaria que els socialistes legislessin sobre matemàtiques aviat dos i dos faran 633,53.

Sorprèn però que la manca de llibertat ideològica imperant al PSC, l’estil i l’essència poc democràtica que impera al partit, ningú pot pensar diferent. Pel que veig demanen molt i donen poc. Com sempre pots discrepar, però només de les idees dels altres.

Felicitats Mercedes per les conviccions i per la teva valentia, val la pena gent com tu, gràcies.