dimarts, 8 de desembre de 2009

El peatge de la mort.

LA FOTO DE LA CAMPANYA NO M'AGRADA (Opinió personal)
Fa pocs dies es va iniciar una campanya amb aquest lema, per demanar la supressió de l'impost de successions. Aquesta vella reivindicació s'havia de produir gairebé automàticament en obtenir el nou finançament de Catalunya.
Ara tot just n'ha començat la discussió entre els membres del tripatit, i tampoc per la seva supressió , només per la seva rebaixa parcial o reforma.
D'entrada crec que és un impost que s'hauria de suprimir al 100 per 100, qualsevol persona ja ha tributat pels diners que ha cobrar, no veig perquè, s'ha de tornar a pagar pels mateixos diners.
El poc patrimoni que podem deixar als nostres fills, en la majoria d'ocasions serà més un llast, que una benedicció.
M'ha sobtat però la valentia de Iniciativa per Catalunya d'anar contra la supressió de l'impost i defensar-lo sense cap matís. És a dir no enganyar a ningú, que és el que fan moltes vegades alguns partits polítics
Per exemple, un partit polític volia fer un referèndum per sortir de l'OTAN, ai !! no !! que després em diuen que sóc anti-PSOE, perdó.
Per exemple un candidat a president del govern que va prometre que el 2010 arribaríem a la plena ocupació, ai !! no, ja m'he tornat a equivocar.
O un alcalde que anava a les manifestacions contra una presó al Pla de Bages, se'n recorden ?

En aquest sentit Iniciativa per Catalunya no enganya, diu : Nosaltres no suprimirem l'impost de successions, em sembla perfecte ! . També diu : Estem contra la reforma laboral, Estem a favor de la pujada de l'IVA, és més el Zapatero s'ha quedat curt. Tot i políticament no compartim res cal donar-los la enhorabona per la seva defensa, contracorrent dels seus ideals.