divendres, 16 d’octubre del 2009

Futur incert a les escoles de Sant Joan


Fa pocs anys a principis del 2003 , recordo per Carnestoltes , que una colla de Pares de Sant Joan van “disfressar-se” de Carta a la Consellera per reclamar una nova escola al poble. En aquells moments l'ajuntament no disposava de sòl per fer-hi una escola, el Pla general d'urbanisme la preveia en un altre lloc, que ni d'aquí vint anys estarà urbanitzat, la llàstima és que ningú els va explicar aquest detall, especialment des de l'ajuntament.

Ha plogut des d’aquell dia, han passat més de sis anys, i tenim un poble enpantenegat i que fa pena de veure. En tots els sentits , però la planificació escolar ha estat un desgavell monumental.

L’Escola Collbaix , cinc projectes per acabar-la fent prefabricada.
Joncadella anar fent , sense idees.
Ametllers , primera Fase i aquí s’ha quedat. Retornara a les Cargoleres. Fantàstic.
Nou institut una realitat , 2014 ! Això es veure més lluny que les Olimpíades de Madrid ! Això sí, ja tenim Cargoleres al Patí del, IES Quercus, i l’any vinent encara més.

Tenim bona fe, tendeixo a creure’m tot el que em diuen, però en ocasions crec que estan convenguts que som ....

Sabem que als anys passats han estat economicament bons, també sabem que ara són mals moments, per això estem convenguts que el pitjo encara a de venir.

Futur incert

Notícies sobre el centre

Notícia Regió 7 AMPA dels Ametllers dubta que l´edifici estigui a punt

Promeses del 2006 : L'escola ja estava feta.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Es un problema que fa molts anys que s'arrossega i aixi continuarà. La sort que té l'alcalde es que les AMPA del poble han anat canviant de gent, moltes vegades cansada de tant insisitir i reclamar, i quan comença gent nova els torna a ensenyar planols i planols i els fa creure allò que mai serà. I, això si, la culpa sempe es dels altres, mai seva.Es molt trist el que està passant a Sant Joan amb tema de serveis. El que em sap mes greu que es fan dir d'esquerres i alguns "de debò", però als poliics se'ls avalua pel que fan (o deixen de fer) no pels seus lemes. Esperem que algun dia el poble se n'adoni.

Ramon Marquillas ha dit...

Que vols que et digui, fa 10 anys que conec a fons el tema. No s'han prés mai res seriosament, fins que s'han vist la pedregada a sobre i ni així.
Els altres serveis del poble estant igual.
Per exemple el tema de l'ACUT Urgències mèdiques nocturnes, el silenci de l'ajuntament és indignant, d'aquí tres mesos sense urgències amb el beneplàcit de l'ajuntament. Vergonyós.

Anònim ha dit...

voste es un sectari que nomes publica els comentaris que li convenen. sectari, publiqui tot el que li diuen. sectari,

Ramon Marquillas ha dit...

Quins comentaris has fet ? no n'he vist cap més ?

Ramon Marquillas ha dit...

Tres cops sectari, carai ! per venir d'algú com vostè.

Anònim ha dit...

L'ajunatment de Sant Joan i el Departament d'educació han enganyat a les AMPA'S. Igual que l'alcalde són venedors de fum !.

Anònim ha dit...

Quina serà la gran solució del nostre Ajuntament per a tots els nostres problemes? Pujar els impotos a tots els Santjonencs ? És parlarà d'aquests temes al consell de la vila ? Es veritat que es farà Els Lledoners II, en els nous terrenys ?