dimarts, 20 d’octubre del 2009

Vivendes socials


Una vegada, van agafar a En Alejandro Lerroux, menjant bistecs de carn i bevent xampany Francès. Un periodista de LA VANGUARDIA, li va dir, que els diria a un dels seus electors, si el veiés ara, ell va contestar : "Estic provant el menjar del futur que donaré a la classe treballadora".

Doncs, en Josep Lluís fa igual, si algú li pregunta que fas vivint en un pis de 185 m2 i de 100.000.000 milions de pessetes, sempre podràs dir : estic provant els pisos en que viuran els, esquerrans i republicans del 2014. Jua, jua, jua.....

Pis NOU
Àtic

Josep Lluís, si ets : Nacionalista, no ho sé, Catalanista, no ho sé, Independentista o dubto, ara Josep Lluís. que ets d'esquerres no s'ho creu, ni la teva mare, amb tots els meus respectes per ella.
Ja ho veieu sembla que en aquest país només hi hagi en Millet, carai...

7 comentaris:

Sergio. ha dit...

Curiós que en un text treguis a en Lerroux. Només era per dir-te (per si no ho sabies ja) que en Lerroux no era d'esquerres. Era de centre, del Partido Radical y que quan la classe treballadora confiava en ell els va trair. Així que com a exemple no està malament, ja que l'enfocament cap al PSOE és correcte.

De totes formes me n'alegro que diguis això perquè almenys vosaltres sou declaradament de dretes (encara que us amagueu sota la pancarta catalanista) i actueu com a dreta, en canvi el PSOE s'omple la boca parlant de la gent treballadora i mira...

PD: a veure si publiques tots els comentaris.

Sergio. ha dit...

Ai, que me confos amb en Zapatero. Això passa per no mirar-me bé els enllaços. Perdó.

Ramon Marquillas ha dit...

Segurament, els noms és el que menys importa. Les actituds és el més important.

Ramon Marquillas ha dit...

Els social-demòcrates, són els impiradors de l'europa social (NO socialista), i els lliberals potser si que estan més a la dreta, això són apreciacions.
Per exemple a europa tothom es pensa que l'Obama és d'esquerres, quan en realitat està a la dreta del PP.
JO no m'amago darrera cap pancarta catalanista, sóc català i prou. Només reivindico el que sóc. I demano el màxim pel meu país, amb respecte per tothom.
Al llarg de la vida vaig coneixent personatges alguns molt de dretes que m'han trencat els esquemes, i també al revés, personatges molt d'esquerres m'han decepcionat profundament, no vull definir-me. Però si apliques aquell principi diu : Pels seus fets els coneixereu. En poques ocasions t'equivocaràs.

Josep J. ha dit...

Estaria bé que la oposició de Sant Joan digués quelcom sobre la Fira Festa Tardor. Aquest conglomerat d'actes fa anys que ha entrat en una dinàmica sense sentit, que té la única idea d'omplir les hores i els dies, sense tenir en compte objectius, utilitats, etc.

És una vergonya.

Si CiU té un projecte alternatiu de poble (cosa que fins al moment no està demostrant) estaria bé que l'expliqués i que digués com el portaria a terme.

A Sant Joan hi ha molta gent que NO SABREM A QUI VOTAR a les properes eleccions, ja que els partits de govern son incompetents per engresacar al poble amb les seves propostes i els partits de l'oposició NO TENEN UN PROJECTE ALTERNATIU DE POBLE, ja que fan girar les seves actuacions al voltant d'un objectiu: FER FORA L'ACTUAL ALCALDE.

Gràcies.

Ramon Marquillas ha dit...

Josep J..

No sé si ens coneixem. Però si em permets et contestaré amb calma al Bloc. Crec que val la pena expliar algunes coses, sobretot de projecte de poble, que m'ha semblat que és el plantejaves.

Anònim ha dit...

Parlem-ne. Gracies.