divendres, 27 de febrer del 2009

Un llibre per pensar (La dictadura de la Incompetència)

Aquest llibre, constata tot allò que ja sabem de l'estat espanyol, i de Catalunya. El problema de l'ensenyament, del parvulari fins a la universitat. La formació i els origens del polítics, per cert al llibre i segons estudis del mateix congrés de diputat el 72 per 100 dels diputats al congrés, són funcionaris o del sector públic, el parlament de Catalunya no en surt gaire més ben parat doncs són els 68 per 100 dels diputats al parlament són funcionaris o del sector públic, i no t'ho perdis la majoria mestres !!!
A part de l'ensenyament, la formació dels nostres diputats, també repassa el model econòmic, el valor de l'esforç, el treball, etc.
És un molt bon llibre. que ben segur els meus amics “progres” no els farà, ni gota de gràcia.
També podeu entendre en aquest llibre, i això és una aportació personal, perquè estem en la crisi que estem i perquè tardarem molt de temps a sortir-ne llegiu-lo.
Per cert uns analistes dels EEUU creuen que l'estat espanyol podria tarda fins al 2020, si sí 2020 per tal de recuperar els nivells de l'economia del 2007. Això sempre i quan es prenguin les mesures i es facin les reformes oportunes, sinó és així l'estat espanyol, caurà en un forat sense fons.
Pensem que els catalans encara tenim una solució, i cada dia més clara, i en cara que sigui per una vegada estic d'acord amb conseller Josep Huguet : LA INDEPENDÈNCIA, ja !
Xavier Roig, autor del llibre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un bon llibre que reflecteix la situació que estem vivint a nivell, estatal, del govern autonòmic i local... la dictadura de la incompetència en un món on ens fan creure que estem en democràcia i els que manen, en moltes ocasions, ho fan perque no tenen cap altre lloc on poder ocupar un càrrec o responsabilitat. A la privada faria temps que ja no hi serien ...per incompetents