dimecres, 24 de desembre del 2008

PAMfletisme


Parlar de les meravelles del la presó de les Torres, que com he dit i dic, ha beneficiat i molt, a uns pocs, molt pocs. Crec sincerament que ser treballador / funcionari de presons no és cap “xollo”. És, com en tantes altres coses, poder viure de l’administració, i aspirar a una feina fixa, amb tota la legitimitat del món.

Però quina barra teniu ! mira que desitjar bones festes en una població on l’atur s’ha incrementat un 76% en any, i fer un butlletí (els que governen) sense ni una sola referència a quest fet,em sembla que com mínim i per ser benignes, una manca de respecta a les més de 700 persones, que avui estan a l’atur a Sant Joan de Vilatorrada.

Parlar d’inversions a gent que veuen, com no es parla de promoció econòmica, que no es parla de creació d’empreses, només parlem de tancaments i acomiadaments ; Tèxtil Riba, Pirelli, i petites empreses de construcció, industrials, transportistes i/o del maltractat comerç del nostre poble, amb regidors absents o incompetents. Si és que existeixen.

Tot això fa que les vostres promeses d’inversions, molta gent les veiem com fum, promeses de fum.

I com que demà serà el vint-i-cinc de desembre, us direm, les vostres promeses són : Fum, fum, fum.