divendres, 5 de desembre del 2008

L’enfonsament.....


"La producción industrial cae un 12,8% en octubre, el mayor descenso en 15 años"

Increment de l’atur a Espanya en un any el 33% més, a Catalunya s’ha incrementat el 50% només en any, dades novembre de 2008 del Ministre Sr. Corbacho. Per cert, des de fa prop d’un any no s’ha pres ni una mesura de cara a facilitar la contractació de personal (vull dir coses que no siguin collonades).

Preguntes : Per què als EEUU amb una crisi fortíssima tenen el 6,5 % d’atur, nosaltres (vull dir a Espanya) passem ja el 12%, i ja anem pels 3.000.000 milions de persones, un increment d’1.000.000 en un any. I no passa res ?.
Només una dada d’aquelles interessants, la Seguretat Social ha perdut aquest any 2008, i només fins al mes de novembre 700.000 afiliats.
Com a conseqüència d’aquests desastre la fallida de la seguretat social possiblement s’avançarà, podria ser al 2010 ?

Quin és el futur d’Espanya i de Catalunya ?

Tenim impostos europeus i serveis tercermundistes.

Paguem l’energia més cara d’Europa i el 80 per cent més cara que als EEUU. Tenim una fiscalitat bèstia sobre l’activitat econòmica : Impostos sobre la construcció, Plusvàlues, impostos sobre les transmissions patrimonials, impost sobre la matriculació de vehicles, impost per tenir un vehicles, impostos sobre el consum, impostos sobre l’aigua, impost sobre el treball (per anticipat IRPF), impost sobre el valor afegit (IVA 16% molts lloc el 6%) impostos sobre els carburants, impostos per tot, impostos sobre la pròpia vivenda, impostos sobre les herències, impost sobre els beneficis empresarials (Par anticipat), impostos sobre productes per nosaltres estratègics com ara el vi.

La banca espanyola potser és la més forta del món però de ben segur que és la més cara.

La pregunta és que ens quedarà... Podrem seguir molt temps endavant amb una caiguda de la producció industrial com aquesta ? un 15 per 100. No faran fora els actuals Ministres de treball i industria , ni els respectius consellers de treball i industria, per incompetents i només per higiene democràtica,?

Crec que en Rodriguez Zapatero no acabarà la legislatura, i si l’acaba serà més per tossuderia que per afectivitat de les seves mesures (fins avui inexistents) reals , efectives i palpables..

Com deia aquell , ara li fan el mànec......