diumenge, 31 d’agost del 2008

NYAPS HISTÒRICS A SANT JOAN




Clica per veure l'ampliació de la foto.

En una població sempre, se'ns “venen” grans obres, grans projectes, en la majoria d'ocasions són sopars de duro, més col·loquialment “fantasmades”. A Sant Joan ja estem acostumats a aquests tipus d'anuncis, una piscina coberta, un gran equipament un gran polígon industrial, un fotimé de llocs de treball, i lligar els gossos amb llonganissa, però alhora de la veritat, i com deia aquell , ara li fan el mànec.

Per això, aniré publicant en aquest bloc, els bunyols històrics i endèmics d'aquest nostra ajuntament, Passen els anys i no tenim manera de solucionar problemes, petits molt petits, però deu ser que ningú se'n cuida. El que si us puc dir, és que donen una imatge lamentable del nostre poble a tots nivells.

Mireu que n'és de senzill, un forat que fa més tres anys, al mig del carrer de Pont, just després de l'entrada a Sant Joan pel Pont “petit”, una mica més amunt dels supermercat Bon Preu, just on és creuen el carrer i el canal, actualment buit.

No sé, si deu ser una obra, tant complexa, com la plaça del costat de l'església, que va durar un parell d'anys, però el que si és veritat, que com a veí trobo una pressa de pèl que aquestes petites coses no funcionin que la deixadesa del poble sigui la tònica dominant i el “modus vivendi” dels que estan a l'ajuntament. Aplicant sempre la seva màxima, que tenen gravada al cervell : La culpa sempre és dels altres...... Però amb una diferència, vosaltres cobreu per fer veure que us cuideu del poble, doncs ja estem entesos.

1 comentari:

Ramon Marquillas ha dit...

Ja tenim l'estelada per la diada, Visca Catalunya !!!!