dissabte, 16 d’agost del 2008

El Conseller Huguet


Tot i ser de Manresa, el coneixo, però no hem parlat mai directament amb ell, és un polític que fa un munt d'anys que s'arrossega, des del PSAN, Nacionalistes d'Esquerra, i després ERC (partit que van assaltar i se'l varen quedar).

La seva tenacitat, l'ha fet estar al govern en dues ocasions, i encara que en Maragall el/s va fer fora van tenir la vergonya de tornar-hi, i aquí no ha passat res.

Ara, que és conseller d'innovació, universitats i empresa, això no va ni de casualitat. No conec com va el tema d'innovació, em diuen que no massa bé, el tema d'universitats no va bé, i el tema d'empresa és una catàstrofe, i ja fa massa temps que dura.

M'estranya que el govern socialista del Sr. Montilla, que tothom diu que és tant seriós, no l'hagi fet fora, és un verdader misteri. Ara que si et mirés el tàndem de la consellera de treball Sra. Serna i la conselleria de l'empresa Sr. Huguet. és per posar-te a plorar.

Ja sé que aquest govern, per desgràcia de tots, no dimitirà (que és millor que podrien fer pel país) però com mínim, aquests dos consellers, haurien d'anar al carrer amb caràcter urgent. Això si Pep, si pots, abans de plegar, col·loca uns quants amics més del Bages per algun lloc, no cal que hi entenguin, ja no vindrà d'aquí, quan dic amic, vull dir dels teus, és clar.

NOMÉS UNA DADA que a cap país d'Europa deixaria ningú indiferent (EN MAJÚSCULES ) LA PRODUCCIÓ INDUSTRIAL A CATALUNYA A CAIGUT UN 14 PER 100 NOMÉS EN UN MES, EL MES DE JUNY DE 2008.

El poc encert, el estar perduts, sembla que és una constant en aquest govern, que han fet de la demagògia i la mentida i el seu pal de pallers. Fins quan seguirà la gent dormint a la palla ? Ningú els demanarà per haver destrossat aquest país en poc més de tres anys de mal govern ?

Lamentable, tot plegat és increïble.