dijous, 5 de juny del 2008

De què va CiU ?

Sóc militant de CDC, sempre he respectat i respecto les decisions de l’aparell del partit, encara que no m’agradin. Ja les criticaré allà on toqui fer-ho. No parlaré dels nostres socis d’Unió, ja ho veurem com acabarà aquesta història. Allò que serà important serà acabar !

Però, el que si em té totalment desconcertat, és la teòrica oposició de CiU al congrés de Diputats de Madrid, ens passem el dia apuntalant al PSOE a cada votació. Que carai estem fent ? algú pot explicar-ho. O bé, és que en Duran Lleida va per lliure o encara està de baixa ?

Si tenim un acord amb els socialistes del PSOE s’ha d’explicar, i sobretot ha de tenir repercussions immediates a Catalunya. Qualsevol acord fet a Madrid, que no sigui per acabar amb el tripartit no cal ni parlar-ne. La nostra prioritat (CiU) és Catalunya. Espanya ja s’ho faran, el PSOE i el PP.

Francament, estic desconcertat i crec que la, majoria dels nostres votants també. He de dir, que no entenc res de res. Si algú pot explicar-m’ho ho agrairé.

1 comentari:

Calidoscopi ha dit...

Això dels pactes amb el PSOE sempre fa ballar tothom. El Duran i Lleida sembla que tingui moltes ganes de fer compliments als sociates.

www.manresacalidoscopi.blogspot.com