dissabte, 14 de juny del 2008

Bibiana Aido Ministra de igualdad, o dà igual

Fantàstic! quin nivell el govern Sapatero no defrauda, Bibiana Aido, és un 10 , és la nova Rosa Conde , un diamant en brut. És aquella de : “los miembros y miembras”.

La senyora Bibiana, amb un bloc genial “Amanece en Càdiz” deu ser per allò de : “... en España empieza amanecer ...... “ de la lletra del cara al sol.

Ja veieu, en Sapatero, tanta paritat, només per utilitzar les dones amb finalitats electorals, només aparador i aparença. Perquè no posa una dona ministra de justícia, o ministra d'Hisenda, o ministre de l'interior. Només faltaria que crees el Ministeri de neteja del palau de Moncloa i nomenes una senyora. Aquest fals discurs igualitari és una presa de pèl monumental.

Els límits de la desgràcia, de la improvisació, de la negació de l'evidència i de la misèria humana estan representats perfectament en l'actual govern Espanyol. Negar les evidències : La gravíssima crisi económica ; improvisació : la vaga, què fem ara ; La ineficàcia : les mesures de reactivació de l'economia. Etc.. Encara que jo ha Sant Joan, ja fa anys que conec i pateixo la mentida, he de dir que són els millors sens cap dubte.

Un govern que en menys de 100 dies ha ensorrat el país, no ha fet res de positiu, ha mentit com mai, vaja en la millor línia socialista de tots els temps.

Ai, Bibiana, Papá voy a ser Ministra y olé

http://bibianaaido.wordpress.com/

1 comentari:

Ramon Marquillas ha dit...

Perdó : Algú m'ha comentat que el vice-president del govern és una dona, la Sra. Maria Teresa Fernandes de la Vogue. Gràcies per l'aclariment.

Per cert no publico comentaris anònims Sra. Alucina vecina, saps.

Nota : en català és diu Sapatero, Per cert alguns companys teus socialistes et podrien ensenyar la lletra del cara al sol. Què és el vostre segon himne.

Gràcies

Ramon