diumenge, 20 de setembre de 2015

NO HO ENTENC......El drama dels refugiats a Europa , siguin polítics o econòmics, no se veure’n la diferencia,  és brutal. El que no puc entendré de cap manera, és la inactivitat , passivitat o por d’Europa.
Per què no s’intervé militarment en aquest països, amb governants,  corruptes, ineficaços o erràtics fins al moll de l’ós. Com mínim, tenir unes forces, amb mandats clars, sota mandat de les nacions unides, forces d’interposició. Són allò dels assumptes interns.

No és tant i tant important ser a Europa ? Ser a l’OTAN ? Quines decisions es prenen ?
Espanya, perquè no intervé, o promou la intervenció. A nivell Europeu crec que l’únic que a dit o ha fet alguna cosa és França.

Espanya no sap, no contesta.  No tenim exèrcit ? Per a què serveis ? Perquè gastem centenar de milions d’euros anuals en un exercit ? Perquè el tenim ?  A clar !! Per si volen independitzar-se els Catalans !!   Per això subvencionem,  pagament, mantenim a cos de rei (un altre) un exèrcit. Exèrcit especialitzat al llarg de la seva història, a guanyar guerres, internes (civils) contra població del seu propis “país” , població desarmada això sí.


Un altre motiu per no volgué ser espanyol... Així no !