dijous, 18 de novembre del 2010

El vot de la por ?


El missatge de la por, aquest argument fins avui és l’únic que el PSC sap fer servir, ara contra el PP a les eleccions Espanyoles, ara contra CiU a Catalunya, ara contra els independentistes (que els han mantingut en el càrrec 7 anys). Però en ocasions algun aprenent de polític poc il·lustrat escriu : i llegeixo tonteries d’aquesta magnitud :

No podem deixar que les dretes preguin el poder. Tot el que s’ha guanyat a nivell social es perdrà en un tres i no res. Nomes es pot evitar anant a votar el proper dia 28”

Puntualitzacions :
Quan es refereix (les dretes) a la dreta, suposo que vol dir la política del govern Espanyol del ZP ?
No ho ha fet la dreta : La rebaixa de sou als funcionaris.
No ho ha fet la dreta : La congelació de les pensions “sine die”.
No ho ha fet la dreta : La política de barra lliure amb bancs com el Santander o el BBVA. Destruir les Caixes d’estalvis catalanes i fer-les desaparèixer.
No ho ha fet la dreta : Desmuntar, trinxar i saturar la sanitat pública, treure fins i tot el berenar a les persones ingressades en centres hospitalaris, i que els malalts s’hagin de portar les tovalloles, les esponges , la colònia ,etc.
Un exemple d’aquest desastre, n’és l’ACUT del Bages, amb la corresponent supressió de les URGÈNCIES Mèdiques al nostre municipi, etc.
No ho ha fet la dreta : Portar (com saps molt bé) 700.000 catalans a l’atur.
No ho ha fet la dreta : Deixar un deute de més 40.000 milions d’euros a la Generalitat.
No ho ha fet la dreta : Incrementar en 86.000 els funcionaris de la Generalitat en 7 anys i no són mestres, ni policies, com alguns argumenten amb la corresponent demagògia.


Suposo, que quan es/et refereix/es al nivell social, vol dir el benestar social. El nivell social és “l’estatus” de cada escú. Per cert, no sé com gent que està a l’atur i Catalunya en tenim 700.000 com saps molt be, i Sant Joan 1.500 (oficials 1.100) els autònoms no els comptem i no surten a les estadístiques. Com deia, que vol dir perdre nivell (benestar) social una persona que porta 3 anys a l’atur. És pot caure més avall ? La prioritat de treballador a l’atur és treballar, no ?

En el que si estic d’acord, és que només es por canviar anant a votar el dia 28 de novembre, però en direcció contrària a la d’ells.

Cal votar, Sí ! Però votar algú amb idees nacionalistes, amb projecte de país, amb projecte econòmic, amb ideologia progressista i consciència i consistència nacional, per això no votaré ningú del tripartit. Per això votaré CiU. Per cert progressista i socialista, són antagonismes.

Només falten : 10 dies.