dimarts, 21 de setembre del 2010

29 de setembre No faré vaga !

La reforma laboral no és tal reforma. M’explicaré, la reforma laboral no produeix ni introdueix cap modificació substancial, en el mercat laboral de l’estat espanyol. No servirà per crear ocupació. Amb això està dit tot.

No faré vaga per què no serveix de res, podem fer d’altres coses més importants i més positives. Les vagues són pròpies del segle XIX, no del XXI.

No faré vaga, per que això beneficia als sindicats del govern, uns sindicats que només saben viure de les subvencions i amb una baixíssima afiliació.

No faré vaga per què d’aquesta manera donem cobertura a unes reformes, i rentem la cara al govern en la seva projecció a l’exterior (Donem importància a unes reformes que no reformen res).

No faré vaga per què no tenim sindicats catalans.

Algunes empreses del Bages importants, de les poques que queden, han donat festa/vaga als seus treballadors per tal d’evitar incidents, amb els piquets “informatius”. Visca la democràcia !

Els sindicats s’han de asseure per trobar la manera de 5.000.000 de persones puguin accedir a un lloc de treball, i tinguem una llei de pensions més justa i proporcionals que beneficis al que paguem, cotitzen, tributem durant molts anys.... En definitiva tinguem unes lleis més justes. Si convé després ja farem caritat, però una cosa és la caritat i l’altre és la justícia el dia que els sindicats entenguin això tindre, mitja feina feta.

Però deia aquell : Ara li fan el mànec...