dilluns, 5 d’abril del 2010

Punt i .....


L'altre dia vaig veure un fulletó anomenat ““informatiu”” del partit que governa el nostre poble, on qui ha estat alcalde durant les últimes 4 legislatures consecutives, encara ho és , més una anterior amb una legilatura a l'oposició, o sigui gairebé haurà estat 30 anys a l'ajuntament. Com deia el nostre actual batlle s'acomiadava dels vens fent-se una auto entrevista. Cada escú pot fer el que vulgui i dir el que vulgui faltaria més. Però és estrany que en tot el butlletí, no fes ni una sola referència, ni que sigui per donar ànims, al més de 1.100 aturats que ja te el nostre municipi.
Si és creen llocs de treball és gràcies a l'alcalde, ara bé si se'n perden, ja ho sabem no s'hi pot fer res de res !!!

Com deia en el seu comiat, totalment manca d'autocrítica, ni una sola referència al mal moment que viu el nostre municipi a tots nivell, laboral, econòmic, i tancament d'empreses, etc, ni a la difícil situació en que es trobarà qui tingui de governar el nostre municipi. La baixa d'ingressos que ja veure'm com acabarà afectant els comptes municipals, ara per ara, a dia 5 d'abril de 2010, el nostre ajuntament encara no ha presentat el pressupost de l'any 2010, segons diuen ells mateixos , no saben ni com quadrar-lo.

Sant Joan de Vilatorrada ha fent un creixement molt fort, dels més forts a la nostra comarca, però en què s'ha traduït això ? Avui per avui, en una precarietat en els nostres serveis : Un bon exemple d'això en són les escoles, estan vivint divisions traumàtiques, en mig de projectes i projectes, i més projectes llençats a la “basura”. Amb un projecte de piscina coberta que ha guanyat premis de disseny, però que no es farà, per cert ells encara no ho sabien que no es faria. Més exemples l'ambulatori i la manca de personal mèdic, sense parlar del desgavell muntat, amb les urgències mèdiques, la famosa ACUT , ja veure'm com acabarà de ben segur però, no serà bo pels nostres interessos.

Amb una pujada d'imposts sense fre, i una modificació per part de l'ajuntament del calendari de cobrament, fet amb nocturnitat i premeditació , per cert, ningú explica que l'impost de vehicles és més car a Sant Joan de Vilatorrada que a Manresa.

Per cert jo també li desitjo molta sort al nostre alcalde amb la seva nova vida, sense la política, i dir-li, que malgrat la distància ideològica i la meva crítica puntual, espero poder mantenir com sempre una relació cordial. Encara que sigui de Convergència (jo) tenim una bona relació. Cal tenir present que en política som adversaris , no enemics.

Benvolgut Sr. Ezequiel Martínez, si finalment no torna a ser candidat, ja ho veurem, li desitjo molta sort i una total recuperació, el seu amic

Ramon Marquillas




2 comentaris:

Ams ha dit...

L'escenari polític que se'ns planteja a les properes eleccions a Sant Joan és preocupant si ens parem a observar les persones que encapçalen les llistes i els projectes corresponents que hi ha darrere de les sigles:

PSC: sense cap de llista i per tant sense "cervell". Sense candidat de (mínimes) garanties. No Ezequiel = No projecte PSC.

CIU: lider feble controlat pels històrics del partit. Projecte fet a la contra. Més antiEzequiel que proSant Joan. Incapacitat per plantejar una oposició contructiva amb 6 regidors a l'oposició (6!!).

ICV: cap fet a l'ombra de l'anterior candidata i de l'Ezequiel. Manca de perfil propi. Projecte supeditat al pacte amb PSC. Incapacitat manifesta per "marcar la diferencia" malgrat comptar amb les claus del govern.

ERC: líder "florero" i sense projecte propi pel poble. Esperant una suma amb CIU per fer fora el PSC.

PP: amb una mica de ganes treurien 1 regidor i donarien vidilla al ple. Res de res.

Amb aquest panorama, potser hem plantejo ni anar a votar.

Ramon Marquillas ha dit...

Ja ho saps !! a les properes pots muntar una plataforma o un partit independent i et presentes a les eleccions. Segurament podràs plantejar-nos temes interessants, que no recollim cap dels partits polítics actuals.
Segurament estem tots equivocat, i no et fatli raó per criticar-nos.
Segurament també, la teva candidatura serà més experimentda i carismàtica que del candidat de CiU.
T'animo a presentar-te.
Cordialment,

Ramon Marquillas