dilluns, 8 de març del 2010

Sant Joan de Vilatorrada DECIDEIX

Foto de família

Ahir va tenir lloc el primer acte al carrer de l'entitat Sant Joan de Vilatorrada, decideix, en el marc de la Festa dels Tres Tombs, que organitza a Sant Joan de Vilatorrada, la Verbena, una entitat gairebé centenària del nostre municipi.

Sant Joan de Vilatorrada Decideix, és l'entitat que promourà la consulta popular el proper 25 d'abril, igual que 17 pobles més de la nostra comarca, entre ells Manresa.

9 comentaris:

Sergio. ha dit...

El 25 d'abril serà un dia que mitjançant els resultats de les votacions podrem extreure conclusions bastant clares i extrapolar resultats del que passa realment a Catalunya.

Coneixent els resultats en particpació de la resta de municipis poso en dubte que superem el llindar del vint i poc percent (seria un èxit pels organitzadors), tenint en compte que de la franja d'edat compresa entre 16 i 18 anys s'obtindrà algun que alte vot.

Haurem d'anar-hi doncs...

Anònim ha dit...

Hi anirem i hi votarem un NO rotund i democratic.

Anònim ha dit...

Per anònim. I despres votareu per la independencia d'un altre país que no és el vostre amb l'excusa que és un poble oprimit, que no se li reconeixen els seus drets, i bla, bla, bla, bla,......és més fàcil sempre ajudar als de fora que donar suport als de casa, tant en temes d'independència, d'ajut econòmic o suport social

Sergio. ha dit...

Però es que realment, Anònim 2, no és criticable. Anònim 1 pot votar el que li sembli convenient.
No obstant voldria dir una cosa, perquè potser comparteixo amb Anònim 1 alguna cosa.
Cal saber l'origen de les reivindicacions independendistes i d'on provenen. A mi, personalment, em poden omplir el cap de tot tipus de ximpleries relacionades amb la llibertat que es va perdre el 1714 (que ja em diràs quina llibertat tenia la població de Catalunya, quan la majoria eren serfs, però és igual..) però no impedeix que sapigui que la primera interessada en recolzar la independència és la burgesia catalana. Des de fa un segle i poc, els únics interessats eren ells (no només perquè tenien coneixement, és evident, sinó perquè li interessava obtenir privilegis econòmics). ja coneixem de quin pal van... no em vull barrejar amb aquesta gent.

Ramon Marquillas ha dit...

Benvogut amic :

Saps que Catalunya no podem decidir ni quins dies de Festa farem a l'any ?
Saps que Catalunya no té un Marc de relacions laborals pròpies ?
Saps que LIPC de Catalunya nom'es 'es un valor estad'istic sense validessa legal ?
Saps que NO podem decidir sobre el nostres AEROPORTS ?
Saps que no podem decidir sobre els nostres PORTS ?
Saps que Catalunya no pot decidir quina divisió territorial vol fer ?
Saps que Catalunya no existeix a la Constitució Espanyola ?
Saps que l'exercir Espanyol, es el garant de la unitat de la Pàtria ?
Saps que sòc espanyol per imperiu legal ?
Saps que NO puc decidir ser només Català ?
Saps Ara Vull poder decidir ....

Anònim ha dit...

Bnvlgut Ramon,

Hi han algunes fal.lacies, ja sigui per desconeixement o per mala fe, al teu últim comentari. Moltes d'aquestes competencies que tu dius que Catalunya no te estan recullides a l'Estatut del 2006, que el teu partit polític va pactar amb l'estimat amic Zapatero.

I segons tu, la independecia és la solució? ???

Com bé sabràs, mes del 90% de lleis que s'aproven a madrid i a catalunya estan sotmeses a directives europees. Per tant que farem? Marxarem tambè d'Europa???? Potser no caldrà, ja que no ens voldran!

Aixó no es mès que fer bullir l'olla i tenir a la gent entretiguda perque no pensi ni reflexioni de lo malamen que ho esteu fent els polítics!!!!

Ramon Marquillas ha dit...

Doncs, si ja ho tens tant clar, votes NO. Cap problema.

El Nou Estatut és aquell que porta anys al Tribunal Constitucional i que a més quedarà en res de res.

Ja m'està bé ser Català i Eurupeu.

Com és diu : Del no res a la misèria. I axiò que era poca cosa no ? segon vostè...

Els polítics ho fan malament , Sí. La diferència és que uns manen i els altres no, per tant ja ho saps el que mana té 100 vegades més de responsabiliatat en la mala gestió, no et confonguis.

Anònim ha dit...

voste no manava al Consell Comarcal a l'any 2007? No era el conseller d'educació? Que ha de dir doncs de la investigacio del sindic de comptes!!!!!!! parlen del transport escolar, no era responsabilitat seva??

Ramon Marquillas ha dit...

Benvolgut amic :

La sindicatura fa referència a la liquidació de l'exercici 2007. Vaig plegar el maig 2007, vaig ser-hi del 2003 al 2007.
1- Nosaltres no cobrament dietes tal i com informa la premsa, cobravem indemnitzacions per assitència. Qui no venia NO cobrava.
2- Els reconeixement de credit es fan a les partides no pressupostades o ja tancades, com vostè compendrà a finals 2007,, jo no hi era.
3- El tancament descuadrat es va aprobar a finals de 2007 o inicis del 2008.
4- Catàleg de llocs de treball i aprovació de llocs de treball va ser una feina de 3 de anys i es tancar en aprovar-se el conveni col·lectiu. La relació de llocs de treball s'aprova cada any juntament amb els pressupostos.
A la dispisició com sempre...
Atentament.

Ramon